Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van aki szereti egy pasin,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van aki szereti egy pasin, hogy túlnyomó részt hasra hízik?

Figyelt kérdés
Leginkább hasra hízok, ha eszek valamennyit, láthatóan kikerekedek.

2022. febr. 1. 13:59
 1/7 anonim ***** válasza:
82%
Nem
2022. febr. 1. 14:00
 2/7 anonim ***** válasza:
50%
Mivel olyan pasik is vannak akik a 150 kg-s nőket kedvelik így olyan nők is vannak akik a kövér pasiktól indulnak be. Ettől még a nők többsége NEM fogja szeretni ha elhízott vagy. Kis poci még sokaknak belefér, de a túlzott elhízás, nagy pókhas NEM.
2022. febr. 1. 14:02
 3/7 anonim ***** válasza:
46%
Van, biztosan, ahogyan olyan is, aki csak elviseli és olyan is, akinél kizáró ok.
2022. febr. 1. 14:03
 4/7 anonim ***** válasza:
13%
Inkább hízzon f.szra már. Nagy hordó, kis csappal elég gáz.
2022. febr. 1. 16:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Remélem igen! ;)
2022. febr. 2. 22:45
 6/7 anonim válasza:
57%
Hogyne! Én kifejezetten szeretem ha pocakos a pasi, de például zavar ha máshova is hízik pl. popó, toka. Szeretem ha van mit fogni valahol, de a kövér pasikat meg nem szeretem, úgyhogy igen, létezünk mi is :D
2022. febr. 4. 00:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Kb. minden férfi túlnyomórészt hasra hízik (már ha hízik).. Ez a hormonrendszerüknek tudható be, nőknél pont nem így történik.
2022. febr. 9. 16:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!