Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire nehéz manapság...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire nehéz manapság csajozni? Már nem csajoztam vagy 10 éve és nem tudom mennyire kaphatók a mai lányok.

Figyelt kérdés
Csak hiteles infót, az ilyen sok a mai csitri légyszi hagyjuk.
2022. márc. 28. 20:31
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Miért, számít a barnaság?
2022. márc. 28. 21:19
 12/23 anonim ***** válasza:
63%
Van, akinél igen.
2022. márc. 28. 21:26
 13/23 Mathus ***** válasza:
83%

a panellal nem vagy "vastag", lakj Solymáron, Pátyon, Etyeken vagy Csömörön. én a panelt 25 évesen vettem. tudom, hogy sokat ér, de nem státusz. az a belépő szint.

a csajozáshoz iq is kell, ha frédibéni vagy, akkor a szivkuldiben gondolkodj, mert még a mekis lányok is le fognak koptatni.

ha neked lennék egy thai csajt vennék magamnak, kifizetném a hozományt, és a csaj meg főz és masszíroz. 30ezer euró és pipa. vastag vagy, te mondtad, szóval ennyit röhögve ki tudsz perkálni.

2022. márc. 28. 21:33
 14/23 A kérdező kommentje:
De komolyan pénz kell a csajozáshun?
2022. márc. 28. 21:37
 15/23 Mathus ***** válasza:
100%
#14: nagyobbrészt igen. vagy okosnak kell lenned, vagy pénzesnek. de az utóbbinak gyakran feltétele az előbbi. feltéve, hogy olyan csajt akarsz, amilyet elképzelsz. menj le a Vittulába vagy a Gólyába, vagy a Kisüzembe, amikor koncert vagy buli van. ott vannak a huszonéves okos, talpraesett lányok, akik ESETLEG nem nézik mennyi pénzed van. ha onnan beújítasz egyet, le a kalappal.
2022. márc. 28. 21:49
 16/23 A kérdező kommentje:
de nem vagyok pesti
2022. márc. 28. 22:09
 17/23 Mathus ***** válasza:
#16: egyetemi városokra kb. ugyanez igaz, Debrecen, Szeged, Pécs. kisebb települések azok a szivkuldi élőben.
2022. márc. 28. 22:28
 18/23 anonim ***** válasza:
60%
Pont annyira nehéz/könnyű mint 10 évvel ezelőtt is volt. Ha akkor ment, kis visszarázódás után most is menni fog. Ámbátor ha jól látom 10 évvel fiatalabb csajokat keresel - még az sem lehetetlen, HA színvonalban is tudod hozni amit elvárnak (nem, nem a lakásod árán fog múlni).
2022. márc. 28. 22:32
 19/23 A kérdező kommentje:
17-es szegedi vagyok és SZINen tök simán bírtam csajozni. Az nem volt nehéz. 18as pont ilyen választ vártam. Mert sok helyen hallottam, hogy manapság a lányok már nem annyira nyitottak, mint 10 éve. Meg hogy sokkal nehezebb csajozni.
2022. márc. 29. 08:02
 20/23 Mathus ***** válasza:
100%
#19: 15 voltam. hát, ahogy fentebb is, az igények mások. nem több vagy kevesebb, hanem más. van némi divatja most a 10+ év korkülönbségnek, szóval nem LEHETETLEN, de nem ez az általános. És ehhez jól kell kinézned. Nem arra gondolok, hogy legyél kipattintva, hanem legyél "friss", ne vmi tunyacsáp. A beszéded, a megjelenésed (az ápolt szakáll megint menő), a szavak amit használsz legyen mai, uptodate. Legyél otthon a mai zenékben, filmekben, sorozatokban, animékben, olvass és beszélj angolul.
2022. márc. 29. 09:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!