Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én gondolom, hogy mostanában a nők jobban néznek ki, mint 10 éve?
Ha csak abból indulok, hogy az interneten mennyi szexi nőt látok, már levonhatom ezt a következtetést. Magamutogatós nők mindig is voltak, de mintha most a nők a fénykorukat élnék. Lásd itt:
Az hogy jobbak vagy nem ízlés kérdése, de hogy popsisabbak, és mellesebbek az fix.
Amúgy én se értem higy miért.
A 90-es években gyerek voltam, így az ilyen szemszögből kiesett. A 2000-es évekre már jobban emlékszem. Nem volt rossz korszak, de én nem vágyom oda vissza. Emlékszem, annak az évtizednek az elején az internet sem volt elterjedve. Ma jobb világ van, mint akkor.
Csak profibb a smink, a megvilágítás, a kamera, a tervezők, a fodrász stb...
Tőbb a kozmetikum, az ápolószerek, a munkába sem kell már feltétlen megszakadni stb... Háború miatt sem kell már stresszelni, van elég élelmiszer stb...
29/F
Egy tipp: szerintem az evolúció van a dologban, a mai huszonéves nők teste nőiesebbnek tűnik, mint korábban. És nem biztos, hogy csak az öltözék miatt, lehet ez tényleges testi változás a korábbi generációkhoz képest.
Ez is jó magyarázat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!