Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak én gondolom, hogy mostaná...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én gondolom, hogy mostanában a nők jobban néznek ki, mint 10 éve?

Figyelt kérdés

Ha csak abból indulok, hogy az interneten mennyi szexi nőt látok, már levonhatom ezt a következtetést. Magamutogatós nők mindig is voltak, de mintha most a nők a fénykorukat élnék. Lásd itt:

[link]

2021. dec. 16. 22:17
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
57%
Ízlés kérdése. Pl akit linkeltél nekem kifejezetten nem tetszik. Ripacs, gyerek feje van, egyszerűen nem szép.
2021. dec. 16. 22:19
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves voltál 10 évvel ezelőtt?
2021. dec. 16. 22:19
 3/26 A kérdező kommentje:
23 éves voltam. Emlékszem, akkor párkapcsolatban voltam egy csajjal. Ő nem nézett ki ilyen jól, mint a lány a videón. Most 33 vagyok.
2021. dec. 16. 22:20
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Más a divat mint 10 évvel ezelőtt volt. Plusz ha az internetet vesszük, akkor sokkal jobb lett a kamerák képminősége, több a filter, photoshop is fejlettebb mint akkor volt. Persze tény hogy a kéterzes évek de főleg a 90-es az nagyon lent volt, ha az akkori divatot vesszük. Tehát azt nem nehéz überelni. :D
2021. dec. 16. 22:23
 5/26 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy jobbak vagy nem ízlés kérdése, de hogy popsisabbak, és mellesebbek az fix.

Amúgy én se értem higy miért.

2021. dec. 16. 22:25
 6/26 A kérdező kommentje:

A 90-es években gyerek voltam, így az ilyen szemszögből kiesett. A 2000-es évekre már jobban emlékszem. Nem volt rossz korszak, de én nem vágyom oda vissza. Emlékszem, annak az évtizednek az elején az internet sem volt elterjedve. Ma jobb világ van, mint akkor.

2021. dec. 16. 22:27
 7/26 anonim ***** válasza:
85%

Csak profibb a smink, a megvilágítás, a kamera, a tervezők, a fodrász stb...

Tőbb a kozmetikum, az ápolószerek, a munkába sem kell már feltétlen megszakadni stb... Háború miatt sem kell már stresszelni, van elég élelmiszer stb...

29/F

2021. dec. 16. 22:33
 8/26 A kérdező kommentje:

Egy tipp: szerintem az evolúció van a dologban, a mai huszonéves nők teste nőiesebbnek tűnik, mint korábban. És nem biztos, hogy csak az öltözék miatt, lehet ez tényleges testi változás a korábbi generációkhoz képest.

9/26 anonim ***** válasza:
96%
6 én is gyerek voltam, csak fényképek alapján van meg a 90-es. Trapézgatya, paróka haj, ízléstelen színek, szandál+zokni... Ma már merészebbek a lányok, szerintem ezt látod. Viszont ha 10 éve bementél volna egy sztriptíz bárba, szerintem ugyan azt láttad volna mint a mellékelt videón .
 10/26 A kérdező kommentje:

Ez is jó magyarázat.

2021. dec. 16. 22:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!