Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak én gondolom, hogy mostaná...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én gondolom, hogy mostanában a nők jobban néznek ki, mint 10 éve?

Figyelt kérdés

Ha csak abból indulok, hogy az interneten mennyi szexi nőt látok, már levonhatom ezt a következtetést. Magamutogatós nők mindig is voltak, de mintha most a nők a fénykorukat élnék. Lásd itt:

[link]

2021. dec. 16. 22:17
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
16, azért fejlődnek visszafelé a férfiak, mert a hagyományosan férfias dolgokat (veszélyes időtöltések, extrém sportok, erőszak stb.) elítéli a társadalom. Ha nem az esport hanem a sziklamászás vagy a szabadtüdős búvárkodás lenne a menő dolog, akkor nem így néznének ki a 20 éves srácok.
2021. dec. 17. 01:22
 22/26 anonim ***** válasza:

az adott korosztály mindig a saját korosztályát fogja szépnek találni, mert ők alakítják a stílust, amit az emberek körülöttük használnak.

Nekem felnőttként kicsit nevetséges a mai fiatalok stílusa, "túl sok", és a lányok megjelenését is így látom.

Ha te csak arra gondolsz, hogy ma jobban kidobják a fiatal csajok a cicit... hát persze, mert most már mindenkinél ott a kamera és az internet. Ha ezt nagyapáinknak adták volna, ne hidd, hogy ők nem csináltak volna DicPic-et

2021. dec. 17. 08:03
 23/26 anonim ***** válasza:
#21 akar a tököm erőszakban élni. az extrém sportolók meg elmehetnek célba juttatni egy-két afrikai segélycsomagot, ha annyira hiányzik az életükből az adrenalin.
2021. dec. 17. 10:50
 24/26 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig a válaszokat úgyhogy bocsi ha ugyanazt írom mint más.

10-15 évvel ezelőtt még javában a nagyon vékony test volt a divat, olyan lányokra mondták, hogy "jó csaj", akik hurkák nélkül tudták hordani a csípőnadrágot (ja mert csípőnadrág volt a divat). Mióta a Kardashian család berobbant, teljesen más típusú lett a testideál. Vastagabb combok, nagyobb fenekek, nagyobb mellek, vékony derék. A lányok már nem szégyellik annyira ha nem olyan vékonyak, sőt, úgy érzik szexinek magukat ha van mit rajtuk fogni.

Push up melltartó sem volt még nagyon, azért sok mell amit látunk nem akkora amekkora. Nekem szolíd A kosaras melleim vannak de simán van olyan melltartóm (ajándék betéttel) amivel C-seknek néznek ki. Sőt már push up nadrágok is vannak. Na meg a plasztika is sokat fejlődött, illetve annak a népszerűsítése és elfogadása is.

Na meg képzeld el a videón szereplő lányt rövidebb, erősen szabályos szőke melírokkal, cérnavékony szemöldökkel, szájfénnyel és kék szemhéjakkal. Na meg -10 kilóval. Aztán máris rájössz hogy ja, 10 évvel ezelőtt is láttál már ilyen lányokat.

2021. dec. 17. 13:47
 25/26 anonim ***** válasza:

10 éve voltam 19.

Én arra emlékszem vissza, na meg, az akkori fotókat visszanézve, az akkori 18-19 éves lányok kevésbé öltöztek nőiesen, kevésbé voltak szexin felöltözve. Viszont, a testalkat, vonások ugyanolyanok voltak. Csak ugye, nem kaptak akkora hangsúlyt, mint ma.

10 éve nem rémlik ennyi cicagatya, bőrhatású feszülős nadrág, ennyi kivágott felső stb. a középiskolában.

10 év ilyen evolúciós szempontból semmi, hogy csöcsösebbek a nők vagy magasabbak a férfiak, 10 év alatt kb. semmit észrevehetőt nem mutálódik az ember.

2021. dec. 18. 03:56
 26/26 anonim ***** válasza:

#25 a környezeti hatások nem elhanyagolhatók

100 év alatt jóval korábbra tolódott a testi érés, miközben a génállományunk változatlan

2021. dec. 19. 00:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!