Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak én gondolom, hogy mostaná...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én gondolom, hogy mostanában a nők jobban néznek ki, mint 10 éve?

Figyelt kérdés

Ha csak abból indulok, hogy az interneten mennyi szexi nőt látok, már levonhatom ezt a következtetést. Magamutogatós nők mindig is voltak, de mintha most a nők a fénykorukat élnék. Lásd itt:

[link]

2021. dec. 16. 22:17
1 2 3
 11/26 dregor ***** válasza:
100%

Tényleg így van... :D

#5 Ez a vízben található egyre több hormonnak köszönhető, amit nem tudnak kiszűrni belőle. A fogamzásgátlók maradványai. Ez az egyik oka annak is, hogy a férfiak is egyre femininebbek Az én gyerekkorom nem volt tele a csajoknál vékonyabb srácokkal, most meg ha szétnézel... :D

2021. dec. 16. 22:34
 12/26 anonim ***** válasza:
91%

Egyrészt, kényelmesebb az élet, ezért több idő, pénz és lehetőség van a szépítkezésre. A férfiak között is többen néznek ki jól.

Másrészt, sokkal több női eszköz van már.

Harmadrészt, a nők body-positive hulláma miatt, akármilyen is már a nő, jól néz ki.

2021. dec. 16. 22:36
 13/26 anonim ***** válasza:
Nem csak smink, én tudom az asszony méreteit a 18éves korából ő akkor jó popsis volt meg eléggé melles is, de ha az akkori énje a mai csajok közt lenne, jó ha átlagosnak számítana.
2021. dec. 16. 22:37
 14/26 anonim ***** válasza:

13 vagyok meg az 5ös is.

Azt még elfelejtettem hogy valahogy a mai lányok hiába kényelmesebbek meg több idejük van mégis mintha erőlétben is jobbak lennének.

2021. dec. 16. 22:41
 15/26 anonim ***** válasza:

40x éves vagyok úgyhogy bőven csajoztam már 10 évvel, meg 20 évvel ezelőtt is. Ugyanolyan csinosak voltak akkor is a lányok. Annyi változott amit fent is írtak, jó minőségű olcsó kamerák (van idő 100x is felvenni ugyanazt), filterek, photoshop és internet - könnyen magas megtekintést tud elérni 1-1 csinosabb lány.

Ezzel együtt amit belinkeltél egy túlsminkelt ripacs, azon túl hogy az átlagnál nagyobb melle van semmit sem tud felmutatni. 10 évvel ezelőtt is voltak ilyen csajok.

Ami meg a mellméretet érinti... tény hogy a csapvízben megnőtt minimálisan a (fog.gátlók miatt) a hormontartalom, viszont több kutatás kimutatta ettől még annyira alacsony a koncentrációja hogy az semmilyen hatással nem bír. A táplálkozás viszont bőségesebb, több, jobb minőségű, fehérjedúsabb táplálékhoz jutnak hozzá az emberek már fiatal korban is + több vitamin, nyomelemek stb. - többek között ezért nőtt meg az átlagos testmagasság, s biz' a nőiesség "kifejlődésére" is hatással van (bár az jórészt genetikai adottság). Ami még változott, az ízlés (merészebb ruhák, bár a miniszoknya már a '80-as, '90-es években is divat volt), illetve kicsivel többen sportolnak, próbálnak adni a megjelenésükre. Ez meg az általános életszínvonal növekedésével függ inkább össze (több ideje van az embereknek saját magukkal foglalkozni).

2021. dec. 16. 22:49
 16/26 dregor ***** válasza:
#15 ha igaz amit írsz, akkor a férfiak miért visszafele fejlődnek fizikailag? :D
2021. dec. 16. 23:13
 17/26 anonim ***** válasza:
#16 a férfiak testmagassága is nőtt, bár az tény hogy a "mai fiatalok" fejben eléggé visszafele fejlődnek, Fb-ből, instából, tiktokból áll nekik a világ és pánikrohamot kapnak ha nem megy a messenger, vagy nincs náluk a telójuk 😂
2021. dec. 16. 23:20
 18/26 anonim ***** válasza:

"Az hogy jobbak vagy nem ízlés kérdése, de hogy popsisabbak, és mellesebbek az fix."

Ezt én is megfigyeltem. A giminkben 80-90 % közt volt a lányok aránya, és mind visszaemlékezve, mind a régi fotókat nézegetve, lapos kislányoknak tűnnek a mai 16-18 évesekhez képest. De szerintem ez leginkább amiatt van, mert több a fiatalokon a felesleg, mint akkoriban (2000-es évtized második fele).

Jó néhány ruhadarab, pl. a mai topok, rövidnacik sokkal merészebbek és szexibbek, mint akkoriban (persze van ellenpélda is, az akkori nadrágok dereka gyakran már-már megbotránkoztatóan alacsonyan volt).

2021. dec. 17. 00:21
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

"bár az tény hogy a "mai fiatalok" fejben eléggé visszafele fejlődnek, Fb-ből, instából, tiktokból áll nekik a világ és pánikrohamot kapnak ha nem megy a messenger, vagy nincs náluk a telójuk 😂"

nem mintha az iwiw, az MSN, a GTA, meg a Való Világ, IQ-dúsító tevékenységet jelentettek volna...

2021. dec. 17. 00:23
 20/26 anonim ***** válasza:
#19 ezt jól látod, már akkor elkezdődött a dolog, de mára nem lett jobb a helyzet, sőt csak lefele megy a száguldás a lejtőn
2021. dec. 17. 00:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!