Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én gondolom, hogy mostanában a nők jobban néznek ki, mint 10 éve?
Ha csak abból indulok, hogy az interneten mennyi szexi nőt látok, már levonhatom ezt a következtetést. Magamutogatós nők mindig is voltak, de mintha most a nők a fénykorukat élnék. Lásd itt:
Tényleg így van... :D
#5 Ez a vízben található egyre több hormonnak köszönhető, amit nem tudnak kiszűrni belőle. A fogamzásgátlók maradványai. Ez az egyik oka annak is, hogy a férfiak is egyre femininebbek Az én gyerekkorom nem volt tele a csajoknál vékonyabb srácokkal, most meg ha szétnézel... :D
Egyrészt, kényelmesebb az élet, ezért több idő, pénz és lehetőség van a szépítkezésre. A férfiak között is többen néznek ki jól.
Másrészt, sokkal több női eszköz van már.
Harmadrészt, a nők body-positive hulláma miatt, akármilyen is már a nő, jól néz ki.
13 vagyok meg az 5ös is.
Azt még elfelejtettem hogy valahogy a mai lányok hiába kényelmesebbek meg több idejük van mégis mintha erőlétben is jobbak lennének.
40x éves vagyok úgyhogy bőven csajoztam már 10 évvel, meg 20 évvel ezelőtt is. Ugyanolyan csinosak voltak akkor is a lányok. Annyi változott amit fent is írtak, jó minőségű olcsó kamerák (van idő 100x is felvenni ugyanazt), filterek, photoshop és internet - könnyen magas megtekintést tud elérni 1-1 csinosabb lány.
Ezzel együtt amit belinkeltél egy túlsminkelt ripacs, azon túl hogy az átlagnál nagyobb melle van semmit sem tud felmutatni. 10 évvel ezelőtt is voltak ilyen csajok.
Ami meg a mellméretet érinti... tény hogy a csapvízben megnőtt minimálisan a (fog.gátlók miatt) a hormontartalom, viszont több kutatás kimutatta ettől még annyira alacsony a koncentrációja hogy az semmilyen hatással nem bír. A táplálkozás viszont bőségesebb, több, jobb minőségű, fehérjedúsabb táplálékhoz jutnak hozzá az emberek már fiatal korban is + több vitamin, nyomelemek stb. - többek között ezért nőtt meg az átlagos testmagasság, s biz' a nőiesség "kifejlődésére" is hatással van (bár az jórészt genetikai adottság). Ami még változott, az ízlés (merészebb ruhák, bár a miniszoknya már a '80-as, '90-es években is divat volt), illetve kicsivel többen sportolnak, próbálnak adni a megjelenésükre. Ez meg az általános életszínvonal növekedésével függ inkább össze (több ideje van az embereknek saját magukkal foglalkozni).
"Az hogy jobbak vagy nem ízlés kérdése, de hogy popsisabbak, és mellesebbek az fix."
Ezt én is megfigyeltem. A giminkben 80-90 % közt volt a lányok aránya, és mind visszaemlékezve, mind a régi fotókat nézegetve, lapos kislányoknak tűnnek a mai 16-18 évesekhez képest. De szerintem ez leginkább amiatt van, mert több a fiatalokon a felesleg, mint akkoriban (2000-es évtized második fele).
Jó néhány ruhadarab, pl. a mai topok, rövidnacik sokkal merészebbek és szexibbek, mint akkoriban (persze van ellenpélda is, az akkori nadrágok dereka gyakran már-már megbotránkoztatóan alacsonyan volt).
"bár az tény hogy a "mai fiatalok" fejben eléggé visszafele fejlődnek, Fb-ből, instából, tiktokból áll nekik a világ és pánikrohamot kapnak ha nem megy a messenger, vagy nincs náluk a telójuk 😂"
nem mintha az iwiw, az MSN, a GTA, meg a Való Világ, IQ-dúsító tevékenységet jelentettek volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!