Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagosan mennyit vagytok együtt a párotokkal testileg? Milyen gyakran?
#8: Az még oké, hogy idővel csökken a libidó és kevesebb a szex, de azért 40 évesen a havi egy alkalmat nagyon ritkának tartom.
Pláne, hogy pár éve még akár naponta volt. Plusz, arra hivatkozik, hogy én említettem még az elején, hogy nekem nem a szex a legfontosabb. Na igen, nem a legfontosabb, de akkor is fontos.
Neki viszont nem az, neki ez a havi egy bőven elég. És leolt, hogyha bepróbálkozok, hogy "nemrég volt" - értsd, két hete...
Ami még rosszabb, hogy teljesen rutin és unalmas lett az egész. Mindig csak az ágyban, mindig csak misszionáriusban. Letolja a bugyit, kinyalom, beteszem, ennyi. Semmi változatosság, semmi szenvedély.
#9 , 11
Így lesz előbb utóbb 0. Folyamatos a csökkenés. A havi 1 ből lesz 2 majd három havonta , majd félévente egy. A végén meg teljes leszokás a szexről. Aztán intimitás sem lesz. Majd ügyeltek, hogy csak felöltözve járkáljatok egymás előtt. Esetünkben ez volt a forgatókönyv. Minél kevesebbszer , minél ritkábban kerül rá sor annál kevésbé lesz rá igény.
14 év házasság után is minden nap van szex, a nehéz napokon orál, vagy kézimunka nekem, mert ahogy mondja, "te nem maradhatsz úgy". Gyakran szoktam ilyenkor piszkoskodni és általában bugyin keresztűl egy neki is van egy.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!