Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy fél éve vagyunk együtt a barátnőmmel, ő 19 éves én 21 vagyok. Igen jómódúak és talán az egyik legigényeseb, legápoltabb ember (volt) akit valaha ismertem. A kapcsolatunk elején minden találkozáskor parfüm illata volt, a szája friss volt mindig rágózott , elhasznált kb napi 1 csomagot. Azonban pár hete kezdtem észrevenni hogy csomószor büdös a szája, és szex közben többször éreztem rajta, hogy ilyen több napja nem mosta meg szaga volt néhány helyen, alig rágózik és már olyan jó illata sincs mint korábban. Szólni nem merek neki mert félek, hogy kiakad mert Múltkor is tettem egy megjegyzést arra, hogy hajat kéne mosnia mert kicsit zsírosodik és látszott rajta hogy megsértődött, nem szólt hozzám órákig.2022. márc. 28. 10:49
11/16 anonim válasza:
Amit írtak előrébb, az jó. Vidd többször közösségbe és menjetek el együtt szórakozni. Emiatt ismételten jobban fog magára figyelni. Plusz a kapcsolatnak is jót fog tenni.
12/16 anonim válasza:
Kínáld meg rágóval, meg menjetek el tusolni szex előtt. Az igényeség, higiénia az nem pénz kérdése...
13/16 anonim válasza:
Nem értem! Ha fizet neked nem mindegy? "Igen jómódúak"
Rögtön majdnem az első mondatban...
Nem mindegy mennyi pénze van szereted és jó vele?
Kérjél tőle több zsetont, és mond mellé, hogy csak azért mert büdös vagy az úristenedet... :D
14/16 anonim válasza:
4-es,hány nemiszerved van te köcsög
15/16 anonim válasza:
A szájhigiénia nem a rágón múlik. Alap a szájzuhany, este az elektromos fogkefe, reggel a sima, egy nap többször is megmosni+ a fogselyem. A rendesen ápolt szájhoz és fogakhoz nem kell rágó.
Fun fact: 3 éve nem eszek semmi édességet, érdekes módon jóval fehérebbek, erősebbek és szebbek lettek a fogaim.
16/16 anonim válasza:
#15 vagyok, ugyanez vobatkozik a többire is, vitaminokat kell szedni, gyümölcsöket, zöldségeket enni, hogy szép fényes legyen a hajad és a bőröd is puha legyen (+bizonyos olajok, ápoló tusfürdő és sampon, lehetőleg nem bolti, hanem kézműves); ha exrrém izzadós, akkor nem csak dezodor, hanem bezárkózik a fürdőbe és megmossa a hónalját, illetve persze minden nap minimum egy alapos zuhany (nem fürdés!). Egy csomó dolog van, amitől igényesebb lehet a nő és az a rossz hírem, hogy ezt örökre csinálni kell :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!