Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak, mit tennétek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy fél éve vagyunk együtt a barátnőmmel, ő 19 éves én 21 vagyok. Igen jómódúak és talán az egyik legigényeseb, legápoltabb ember (volt) akit valaha ismertem. A kapcsolatunk elején minden találkozáskor parfüm illata volt, a szája friss volt mindig rágózott , elhasznált kb napi 1 csomagot. Azonban pár hete kezdtem észrevenni hogy csomószor büdös a szája, és szex közben többször éreztem rajta, hogy ilyen több napja nem mosta meg szaga volt néhány helyen, alig rágózik és már olyan jó illata sincs mint korábban. Szólni nem merek neki mert félek, hogy kiakad mert Múltkor is tettem egy megjegyzést arra, hogy hajat kéne mosnia mert kicsit zsírosodik és látszott rajta hogy megsértődött, nem szólt hozzám órákig.

2022. márc. 28. 10:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát ne haragudj de nehogy már ő sértődjön meg azért mert igénytelen lett. Máshogy nem fogsz tudni rá hatni csak akkor ha elmondod neki.
2022. márc. 28. 10:51
 2/16 anonim ***** válasza:
91%

A beetetés része volt ez. Te ráharaptál.

Amig nem voltatok együt más dolga sem volt csak jól kiniézni,, hogy végre valaki beleverje elől hátul.

Most hogy ott vagy, így te veszed el az időt és nincs ideje jól kibézni, viszont így is belevered. 🤷‍♂️ Nem azt mondom hogy feltétlen igénytelen, csak annyit, hogy egy kapcsolatban mindkét fél olykor "kienged" mert már megvan a partner, nem kell kirakatbábunak lenni

2022. márc. 28. 10:52
 3/16 anonim ***** válasza:
4%

Egy dolgot tudnod kell!

Ő ilyen. Pont ilyen, és ilyen volt mindig is. Neki ez így a jó. Igénytelen.

Eleinte persze megjátszotta magát, te pedig bedőltél neki. Én igényes vagyok, most is bárki nyugodtan benyúlhat a nadrágomba (alsógatyámba is), nem lesz büdös a keze.

Nem vagyok sem bi/homo sem metroszexualis, sem piperkőc, és öltözkodésemet sem stilizálom, de a személyes higiéniára adok. Például soha nem retkes a körmöm, nem zsíros a hajam , nem dugok szaros seggel (szinte minden reggel megmosom kakkantás után, és ha kilátásban van orális szex akkor +1 alkalommal előtte is)

2022. márc. 28. 11:07
 4/16 anonim ***** válasza:
Mármint nyilván akkor már a külső nemiszerveimet is mosom ha a valagamat, és fordítva is igaz. Amúgy zuhanyozni /fürdeni csak nyáron szoktam napi többször, de az említett részek megmosása kb 8-10 perc törölközéssel együtt.
2022. márc. 28. 11:09
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
A parfüm, rágózás és ápoltság úgy látszik, csak a kampány volt. Már választottál, most már látszik a valódi énje.
2022. márc. 28. 11:15
 6/16 anonim ***** válasza:
5%
Hmm...hát, én egy eléggé alpári, proli ember vagyok. Ha lenyeli a cuccot és engedi az analt...engem nem zavarna egyáltalán ez. Most hiába, nincs már maszkviseles, de én tisztes, felelős állampolgárként otthon is hordhatom a maszkot, hogy ha lappang bennem a covid nehogy mgfertozzek másokat stb. Nekem ez lenne a kifogásom, ha azzal jönne, hogy miért vagyok 0-24-ben maszkban.
2022. márc. 28. 11:21
 7/16 A kérdező kommentje:
de az a "vicc" hogy a segge és a puncija meg tiszta, ápolt szagú de a szája és a hónalja igen szagos
2022. márc. 28. 11:23
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Oké, de te is elviszed annyi helyre mondjuk, mint a kapcsolat elején, hogy legyen alkalma kiöltözni? :DD
2022. márc. 28. 12:20
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
lehet, hogy van egy lyukas foga. Mond meg neki, hogy úgy érzed van egy lyukas foga, mert kicsit megváltozott a szája illata és neked is volt ilyen, ezért arra tippelsz, hogy baj van a fogával.
2022. márc. 28. 12:28
 10/16 anonim ***** válasza:

A rossz fog nekem is egyből eszembe jutott. Meg lehet hogy extrém izzadós, és most hogy jobb az idő, kevésbé használ neki a dezodor.

De sajnos valószínűbb hogy kezdetben csak próbált tökéletes lenni, de a valodi énje ez. Próbáld meg valahogy kideríteni.

2022. márc. 28. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!