Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mikor szűnik már meg az a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor szűnik már meg az a tévhit, hogy folyton a farok hosszát emlegetik a legtöbb ilyen jellegű témánál?

Figyelt kérdés

Lehet egy pénisz hosszú, de ha közben meg vékony, akkor mire megy vele? Nem attól jut el a nő a csúcsra, hogy a gyomorszáját böködik.

Most is olvasom, hogy panaszkodik a kérdező, hogy tág, erre valaki meg beírja, hogy neki akkor 22 centi farok kell, később meg nagyobb. Le se esik neki, hogy a hossz és az átmérő két külön dolog?

2022. márc. 28. 08:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem hosszú van, és eddig mindenki nagyon szerette. Vastagsága csak átlagos, de kimondottan tág hüvelyű csajt is eljuttattam az orgazmushoz tisztán hüvelyi úton, csiklózás nélkül.

Igaz, nekem elég gyenge volt az érzés, de ez most mindegy. Ő nagyon örült neki, h végre egy normális/hosszabb péniszű pasit fogott ki.

2022. márc. 28. 10:15
 12/14 anonim ***** válasza:
44%
majd akkor szűnik meg, ha "szex" alatt nem csak a behatolást értjük és az orális szexet nem előjátéknak nevezzük
2022. márc. 28. 12:35
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Sose, mert akik ezen problémáznak, azok nem tudnak gondolkodni.
2022. márc. 28. 12:51
 14/14 anonim ***** válasza:
Soha. Mert mire egy nagy nehezen felfogja a csíziót, addigra jön helyette másik 10 tapasztalatlan, önbizalomhiányos tinigyerek. A farokméret-reklámozók egy külön kategória, nekik ésszel nem tudod megmagyarázni, mert nekik olyan nincs, 20 év múlva is a pélójukkal fognak házalni (s csodálkoznak miért nem jut nekik nő).
2022. márc. 28. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!