Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért hiszik sokan, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik sokan, hogy a nagy farok mindig király?

Figyelt kérdés

Túl sokat kell vele óvatoskodni, sokan elutasítanak csak emiatt, soha senkinek nem ment teljesen, stb.

Ti mit gondoltok erről?

20/F

2019. nov. 3. 15:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem pedig király, és a volt barátnőim szerint is.
2019. nov. 3. 15:56
 2/13 A kérdező kommentje:
Szerintem az arany középútra gondolsz, akkor szerencséd van ha még nem extrém nagy
2019. nov. 3. 16:03
 3/13 anonim ***** válasza:
28%
Nekem extrém nagy de szűz vagyok 26 évesen
2019. nov. 3. 16:08
 4/13 anonim ***** válasza:
92%

Nem tűnt még fel, hogy a férfiak mindent mérhetővé akarnak tenni, hogy aztán menőzhessenek vele? Csak egy pár mérőszám:

- egy alkalommal hány orgazmushoz tudja juttatni a nőt

- meddig bírja anélkül a pasi, hogy elélvezne

- ha elélvezett, mennyi idő elteltével tudja folytatni

- mekkora a farka

- mennyire változatos a szexuális repertoárja (ismert praktikák száma, amit a nőknél bevethet)

és még van egy csomó más.

2019. nov. 3. 16:09
 5/13 A kérdező kommentje:

4#

Igen,de nem csak ego, nálunk ez ilyen "analitikusabb" agy eredménye szerintem, több férfi gondolkodik így mint nő :D

2019. nov. 3. 16:17
 6/13 anonim ***** válasza:
46%
Nem a méret a lényeg, hanem hogy tudod e használni. ;)
2019. nov. 3. 16:42
 7/13 A kérdező kommentje:
Ez az elterjedt, de hibás bölcsesség sajnos nem minden esetben alkalmazható
2019. nov. 3. 16:43
 8/13 anonim ***** válasza:
31%

#6: hiába tudja használni, ha a nő, amikor meglátja, a közelébe se engedi (hallottam már ilyenről).

Na meg olyanról is, aki minden előkészület, izgalmi állapot, előjáték ellenére is kórházba került, mert berepedt.

Na meg próbálj meg úgy felszabadultan szexelni, hogy csak kétharmadig tolhatod be, és folyamatosan adagolni kell a síkosítót.

Van ilyen ismerősőm, 26 centi hosszal, 7 centis átmérővel, és átokként éli meg.

2019. nov. 3. 16:48
 9/13 A kérdező kommentje:

8#

Köszi, nagyon jól leírtad. Hasonló gondjaim vannak nekem is, ezért jött a kérdés

2019. nov. 3. 16:52
 10/13 anonim ***** válasza:

A férfiak azért kérkednek a farkukkal,mert elől,és jó látható helyen van a nadrágban,ki is tudják dodoritan .

A tökeivel senki sem tud ,mert hátrébb ,és jól le van védve . Pedig ezekkel lehetne kérkedni,kié nagyobbak,mert hogy ezek termelik a "lőszert". Itt nagyobb a készletezés ,és az után termelés is .

2019. nov. 3. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!