Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik sokan, hogy a nagy farok mindig király?
Túl sokat kell vele óvatoskodni, sokan elutasítanak csak emiatt, soha senkinek nem ment teljesen, stb.
Ti mit gondoltok erről?
20/F
Egyszerű a képlet. Minden legyen mérhető, egy lineáris skálán nagyobb/kisebb a többihez képest, és így egyértelműbb. Erre vannak a 10-es skálák is.
Természetesen a hosszabb/méretesebb mindenből látványosabb, impozánsabban hat, így van ez a farokkal is. Ugye milyen egyszerűen hat? Hát persze. Csak a probléma az, hogy amíg egy épület, egy autó, egy tányérnyi étel bárhol elfér a levegőben, addig mit sem ér a nagy méret, ha álmaid nőjébe alig fér valami belőle, és szegénykének minden fáj, ha nem vagy vele elég óvatos.
Nőként azt gondolom, hogy szerintem igen is lehet valakinek akkora, hogy inkább átok. Biztos találsz olyan nőt, akinek befér az is, csak hát nem túl könnyű megtalálni, mert nem az az átlag.
De amúgy mekkora? Hány nővel voltál eddig? Ha megengedték, hogy legyen valami, akkor tényleg rossz volt nekik?
Csak azért kérdem, mert én eddig normál méretű férfiakkal voltam, a mostanival is arra számítottam. Hát, volt meglepi, mikor előszedte. Fogalmam sincs, mekkora és milyen vastag, nem mértem le centivel, de az előzőekhez képest igen csak látványos volt a különbség. Még ki is fakadt belőlem, hogy ez aztán tutira nem fog beférni oda..:D És de, befért. És marha jó vele a szex:D
Hát szerintem nem jó a nagy farok,és ez tény,hogy sok nő köztük én is ,ha meglátnék egy gigászit akkor elutasítanám. Egyszer ittasan egy haver sráccal szexeltem,de iszonyatosan szörnyű volt,mert neki az átmérője a farkának olyan nagy volt,mint pl egy energiaitalos flakonnak...nem tudom,hosszútávon ez kinek jó...én tuti nem bírnám.
Az exemnek olyan farka volt mint egy szép nagy banán,kb 17cm, hát nekem már az is fájt rendesen. Rengeteg póz volt aminél rendes fájdalmaim voltak...
A mostani barátomnak meg hát szegénynek nagyon picike olyan 11 cm és nem is vastag. De nagyon élvezem vele,és végre nem is fáj a szex.
Én alapból csak egy ujjal szoktam magam ujjazni,kettő már erőltetve fér csak be és rendesen kényelmetlen.
Annyi egyedül,hogy egy szép nagy farok szép látvány. A kicsi meg nem éppen szexy. De ha ezeken túl lendülsz a szex nekem legalábbis sokkal jobb érzés a kicsivel. ÉS egy túl nagy méretet soha nem vállalnék be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!