Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Legfeljebb milyen hosszúságú...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legfeljebb milyen hosszúságú menetet reális elvárni egy férfitól? Meddig "kell" bírnia elélvezés nélkül egyhuzamban?

Figyelt kérdés
Vonjuk le az elő-utójátékot, nézzük csak a behatolásos szex idejét.

2022. márc. 28. 04:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Én az elsőnél, néha a másodiknál is hamar elélvezek. De ettől vagy nem szakad meg az aktus, vagy csak rövid időre. Szóval igazából nem okoz problémát. Sőt, egy menettel ritkán érem be.

31/F

2022. márc. 28. 07:21
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

már megint vitatkozunk azokon a dolgokon, ami minden személynél más és más. Mintha összevesznénk azon, hogy melyik a legkirályabb étel és a húslevest akarjuk a fagyival összehasonlítani.

Én megértem, hogy valakik szeretik a hosszabb szexet (behatolás, nem előjáték), mert megvan a maga szépsége, de egyáltalán nem mindegy, hogy sok csókolózással, simogatással megspékelt szerelmeskedésről van szó, vagy pedig hajtépős bXszásról. És pasinál is ugyanúgy változik ez. Magamról is tudom, hogy ha csak sima light-os behatolás van, és tényleg relaxáló az egész, akkor én is el tudom húzni, viszont ha a párom nagyon be van indulva, mert jó volt az előjáték, lüktet ezerrel és tüzel mint a vulkán az orgazmusa előtt pár másodpercel, akkor én sem tudom visszatartani magam, mert olyan intenzív. És lehet az egész szex csak 2 perc, de robbanunk mind a ketten. És ezt a két féle szexet nem lehet összehasonlítani. De szerintem ez így jó. Csak ha beleképzelem, hogy ennél a robbanásnál sem éreznék eleget, mert nem lenne elég intenzív az érzés és emiatt tudnám elhúzni sokáig, akkor jóformán semmit sem éreznék egy light szeretkezésnél, ami egy idő után kikészítené a kapcsolatot, mert a nő nem lenne képes olyan érzést adni a pasinak, amitől könnyen el tud sülni.

2022. márc. 28. 10:01
 13/15 anonim ***** válasza:
58%
A reális az 5 perc, ennyi a nagy átlag a férfiaknál. Ebben benne van a 30 másodperces is, meg az is, aki 40 percig bírja (vagy olyan nehezen élvez el). Az a baj, hogy a nők nem akarják elfogadni, hogy ez egy adottság a férfinél, hogy ki mennyire bírja sokáig, és alapvetően a szervezetünk arra van beállítva, hogy minél hamarabb elmenjünk, mert az a jó. És közben az ellenkezőjét kell csinálni. Emiatt sok férfinek az egész szex egy teljesítménykényszer, mert a nőnek sokkal több idő kell, amennyit ő nem tud akkor sem, ha kettészakad. Aki meg arról papol, hogy lehet tanulni, nem igaz. Ez egy adottság, hogy valakinek mennyi idő kell hogy elélvezzen, aki sokáig bírja, az simán csak nehezen tud elélvezni, és ez a nőknek pont ideális.
2022. márc. 28. 10:16
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Én pl nehezen élvezek el. Nekem volt h abból volt a veszekedés h a csaj elment kétszer, míg en egyszer se. És jött h "nem tetszem?" "Rosszúl csinalom biztos" stb stb
2022. márc. 28. 11:16
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
#2 Egyetértek veled. Az orgazmuson kívül nekem az aktus azért fontos, mert szeretem minél hosszabb ideig érezni, hogy a partnerem farka kitölti a hüvelyemet, mozgása folyamatosan ingerel, izgat.
2022. márc. 29. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!