Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Legfeljebb milyen hosszúságú...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legfeljebb milyen hosszúságú menetet reális elvárni egy férfitól? Meddig "kell" bírnia elélvezés nélkül egyhuzamban?

Figyelt kérdés
Vonjuk le az elő-utójátékot, nézzük csak a behatolásos szex idejét.

2022. márc. 28. 04:05
A kérdező szavazást indított:
Nagyon rövid (kevesebb mint 5 perces) menettel is beérni illik, ha a férfi ennyit bír.
5-10 perc elvárható.
10-15 perc elvárható.
15-20 perc elvárható.
20-25 perc elvárható.
25-30 perc elvárható.
30-40 perc elvárható.
40-50 perc elvárható.
50-60 perc elvárható.
Egy óránál hosszabb ideig tartó vaginális szex is elvárható.
48 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
58%

Az a helyzet, hogy akinek 20 perc alatt nem sikerül elérni a hüvelyi orgazmust (kellő előjáték és megfelelő ingerlés hatására sem), annak egy óra hossza sem hoz átütő sikert.

Nem 1 és nem 2 nőnek okoztam hüvelyi orgazmust, közülük többnek úgy, h mások előttem sikertelenek voltak nála. Persze volt olyan is, akinek mással ment és velem nem (1 illetőre emlékszem). Szóval tudom miről beszélek. Nem azért mondom a 20 percet sem, mert korai magömléses lennék, egyáltalán nem vagyok benne érintett.

2022. márc. 28. 04:26
 2/15 A kérdező kommentje:
Nem biztos, hogy azért szeretne hosszan szexelni a nő, mert hüvelyi orgazmust vár tőle, lehet, hogy egyszerűen élvezi magát az aktust.
2022. márc. 28. 04:40
 3/15 anonim ***** válasza:
72%
Oké, de annak meg nem sok értelme van, hogy hosszan fárasztják egymást. Aránytalanul sok energiát igényel ahhoz képest, hogy nem jut a csúcsra a nő. Szerintem akkor több rövidebb menetet érdemes tolni (nem úgy hogy a pasi elélvezget), közöttük egy kis nyalakodással. Így lehet a nőnek több orgazmusa , ki is elégül, a pasi lelkesedése is megmarad (inspirálja a partner gyönyöre), és összeadva az aktus időket elég jó szám tud kijönni , ami a perceket illeti.
2022. márc. 28. 04:51
 4/15 anonim ***** válasza:
11%
A nőnek ugyanannyi ideje van, mint nekem.
2022. márc. 28. 05:47
 5/15 anonim ***** válasza:

5-50 percet gondolok.

A korai és a kései ejakuláció is zavar, szakkönyvben tudsz utánaolvasni, valószínűleg a neten is, andrológiai oldalakon, vagy szexológiai oldalakon.

2022. márc. 28. 06:14
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

2: Az együttlétet is lehet élvezni aktus nélkül. Fénypont az aktus, de nem követelmény. És ismételhető is...

N

2022. márc. 28. 06:16
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Persze, azt is lehet élvezni ha az ember csak nézi, vagy beszél róla. De azért vannak fizikai SZÜKSÉGLETEK is
2022. márc. 28. 06:27
 8/15 anonim ***** válasza:
59%

7: Nekem szükséglet a levegővétel és az alvás például.

A szeretkezés az életminőségemelés 10-es skálán 10-ről 11-re.:) <3

2022. márc. 28. 06:30
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Inkább azt kéne elvárnod, hogy tanulja meg kezelni az orgazmusát. A férfiak nagy része gyorstüzelő és ez nem is érdekli őket, mondván ugyan annyi ideje volt... Aki viszont elkezd vele foglalkozni, hogy tovább bírja ez nagyban kitolódik. Nekem pl a leghosszabb menetem 1,5 óra volt akkoris azért mentem el, mert kifáradtam. Akkor kezdtem el tanulni amikor 3 nyomás után elmentem és éreztem, hogy ez nagyon gáz volt a kettő között meg van egy kis különbség. (F)
2022. márc. 28. 06:35
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez függ attól is hogy mennyire izgató, vonzó a nő. A technikákkal el lehet nyújtani az orgazmust, de ha egy óráig akarnék köszörülni, akkor csak olyan ímmel-ámmal menne, mert ha gyorsabb a tempó, akkor viszont előbb-utóbb jön a durr. (30-40 éves koromig) Persze nyalással-ujjazással vegyítve órákig tudom nyújtani az élvezeteket. Az időtartam a korral nálam nyúlik. Mivel koraszülött vagyok, ma már nem igazán gond sokáig tolni, csak fizikailag néha! :)
2022. márc. 28. 06:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!