Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legfeljebb milyen hosszúságú menetet reális elvárni egy
férfitól? Meddig "kell" bírnia elélvezés nélkül
egyhuzamban?
A kérdező szavazást indított:
48 szavazat
Az a helyzet, hogy akinek 20 perc alatt nem sikerül elérni a hüvelyi orgazmust (kellő előjáték és megfelelő ingerlés hatására sem), annak egy óra hossza sem hoz átütő sikert.
Nem 1 és nem 2 nőnek okoztam hüvelyi orgazmust, közülük többnek úgy, h mások előttem sikertelenek voltak nála. Persze volt olyan is, akinek mással ment és velem nem (1 illetőre emlékszem). Szóval tudom miről beszélek. Nem azért mondom a 20 percet sem, mert korai magömléses lennék, egyáltalán nem vagyok benne érintett.
2022. márc. 28. 04:26
2/15 A kérdező kommentje:
Nem biztos, hogy azért szeretne hosszan szexelni a nő, mert hüvelyi orgazmust vár tőle, lehet, hogy egyszerűen élvezi magát az aktust.
Oké, de annak meg nem sok értelme van, hogy hosszan fárasztják egymást. Aránytalanul sok energiát igényel ahhoz képest, hogy nem jut a csúcsra a nő. Szerintem akkor több rövidebb menetet érdemes tolni (nem úgy hogy a pasi elélvezget), közöttük egy kis nyalakodással. Így lehet a nőnek több orgazmusa , ki is elégül, a pasi lelkesedése is megmarad (inspirálja a partner gyönyöre), és összeadva az aktus időket elég jó szám tud kijönni , ami a perceket illeti.
2022. márc. 28. 04:51
A nőnek ugyanannyi ideje van, mint nekem.
2022. márc. 28. 05:47
5-50 percet gondolok.
A korai és a kései ejakuláció is zavar, szakkönyvben tudsz utánaolvasni, valószínűleg a neten is, andrológiai oldalakon, vagy szexológiai oldalakon.
2022. márc. 28. 06:14
2: Az együttlétet is lehet élvezni aktus nélkül. Fénypont az aktus, de nem követelmény. És ismételhető is...
N
2022. márc. 28. 06:16
Persze, azt is lehet élvezni ha az ember csak nézi, vagy beszél róla. De azért vannak fizikai SZÜKSÉGLETEK is
2022. márc. 28. 06:27
7: Nekem szükséglet a levegővétel és az alvás például.
A szeretkezés az életminőségemelés 10-es skálán 10-ről 11-re.:) <3
2022. márc. 28. 06:30
Inkább azt kéne elvárnod, hogy tanulja meg kezelni az orgazmusát. A férfiak nagy része gyorstüzelő és ez nem is érdekli őket, mondván ugyan annyi ideje volt... Aki viszont elkezd vele foglalkozni, hogy tovább bírja ez nagyban kitolódik. Nekem pl a leghosszabb menetem 1,5 óra volt akkoris azért mentem el, mert kifáradtam. Akkor kezdtem el tanulni amikor 3 nyomás után elmentem és éreztem, hogy ez nagyon gáz volt a kettő között meg van egy kis különbség. (F)
2022. márc. 28. 06:35
Ez függ attól is hogy mennyire izgató, vonzó a nő. A technikákkal el lehet nyújtani az orgazmust, de ha egy óráig akarnék köszörülni, akkor csak olyan ímmel-ámmal menne, mert ha gyorsabb a tempó, akkor viszont előbb-utóbb jön a durr. (30-40 éves koromig) Persze nyalással-ujjazással vegyítve órákig tudom nyújtani az élvezeteket. Az időtartam a korral nálam nyúlik. Mivel koraszülött vagyok, ma már nem igazán gond sokáig tolni, csak fizikailag néha! :)
2022. márc. 28. 06:46
Kapcsolódó kérdések: