Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktad bírni, ha nagyon nagy sebességgel, gyorsan dugnak? Meddig bírod így egyhuzamban? Lehet egyáltalán ezt bírni?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, mikor olyan sebesen csuszkál benned, hogy szinte nem is látni, mint valami légkalapács.. :)2021. dec. 25. 10:54
2/10 anonim válasza:
Ha már a fináléban vagyunk bírom de órákig nem
5/10 anonim válasza:
Amikor közeledik a végéhez gyakran gyorsan és keményen lök, de ezt végig biztosan nem bírnám.
6/10 anonim válasza:
Csak így szeretem, de a pasik nem bírják sokáig.
7/10 anonim válasza:
Kedves 6-os! Te vagy az álomnő, irigylem a partnereid! :) (Én azt tapasztaltam, inkább a nők nem bírják ezt huzamosabban)
8/10 anonim válasza:
Én is így szeretem. Kissebb farokkal 2-3 óráig is bírom. De itána jó alaposan nyaljon ki
9/10 anonim válasza:
Nem voltam még olyan pasival,aki sokáig bírta így
10/10 anonim válasza:
Én imádom így, de csak normál mérettel, ami max 15-16 centi lehet. Hosszabbal már fájna, de rövidebb farokkal hihetetlenül izgalmas érzés ez a fajta csattogós szex, igaz hosszan ezt a tempót kevés pasi bírja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!