Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erkölcsileg mennyire helyes, ha megdugom az egyik legjobb barátom nőjét? Bővebben lent
Tehát nem megcsalásról van szó, hanem hármasozásról. Van egy nagyon jó barátom, akivel gyakran összejárunk, és gyakran hívnak magukhoz is haza. Sokszor úgy, hogy csak mi hárman vagyunk. És mintha egyre egyértelműbb jeleket adnának arra, hogy szeretnék, hogy beszálljak én is egyszer egy menetbe velük: a csaj nagyon lenge öltözetben van sokszor, mikor megyek hozzájuk, utaltak rá, hogy iszogathatunk este, és aludhatok ott, stb. A csaj is nagyon bír engem, jól egyezünk. Ráadásul nekem rég nincs barátnőm, és tudják jól azt is, hogy szex sincs már nagyon rég. Ők pedig 5 éve együtt vannak, lehet ők is vágynak valami pluszra, és rajtam is segítenének. A csaj túlsúlyos, de nagyon bírom, és rendesen izgat a dolog.
A dolog még csak körvonalazódik, de azért teszem fel a kérdést, hogyha rákérdeznek konkrétan, fellegyek készülve a válaszra. Szerintetek tönkreteheti a barátságunkat, ha bevesznek engem is harmadiknak? Szerintem elég nyitottak vagyunk ahhoz, hogy kezelni tudjuk a dolgot, de mivan, ha mégsem. Szerintetek? 25f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!