Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holtverseny van nálam. Egyik egy volt kolléganőm egyetemről, akit dugtam rendszeresen. Nála nem is a dugás volt a lényeg, hanem úgy szopott, mint egy istennő. Semmi gátlása nem volt a csajnak, tényleg, ha minden ő olyan lenne, szebb lenne a világ. És szopás után második menetben úgy megdöngettem kutyában mindig, hogy csak na, isteni volt.
A másik egy harminc pluszos nővel volt, aki annyira felizgatott, hogy egy este alatt 4x élveztem el vele, úgy, hogy alapvetően egymenetes vagyok, és másodjára is már nehezen áll fel. De ez olyan tüzes volt, hogy negyedjére is felállt annyira, hogy megtudjam dugni.
Amikor először kitudtam élni a lábfétis vágyaimat párommal és már nem volt semmilyen tabu téma ilyen téren.
A másik pedig amikor végre porszívóval kielégített engem de oly annyira, hogy bele is tudtam élvezni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!