Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátok Közt lehet újazás vagy sex ha singlik(heteró!!)?
Kérdező!
Ha te vagy az a lány, szívesen lennék a barátod! ;)
Kedves, 15#-ös.
Részben egyet értek. Kifejtem a miért:
pl nem mindenki heteró. Nekem a fiú barátaim (2) melegek. Ám igen, mindig akad valaki, aki a barátságba bekerül hetero pasiként és gyorsan el is veszti a "rangot", így mennek ismerős kategóriába (részemről).
Arra is rácáfolnék, hogy nincsen közös érdeklődési kör/körök.
Naaagyon egyén/személyiség függő.
Jómagam pasikkal jobban kijövök. Számos olyan dologhoz is értek és érdekel, ami sok embert meglep.
A blézeres, körszoknyás nőből ki nem nézik pl a következőket:
többművészeti ágon alkotás, barkácsolás, szerelés, elektronika, kárpitozás..stb egy alkotói műhely az egész környezetem.
Emellett rengeteg minden érdekel és számos szakmák megihletnek, még ha elsőre nem is látszik "hozzám illőnek".
Nem vonzanak a tipikus "csajos" témák.
Kortól és nemtől függetlenül viszont gyorsan szelektálom az embereket. Ugyanis nagyon soknak nincs értelmes tevékenységük, hobbijuk vagy/és mint személyiség unalmas számomra. Semmi beképzeltség, rosszindulat. Egyszerűen tudom milyen személyek, érdeklődési körök érdekelnek.
No, meg a kommunikáció.
Sokaktól pedig oda-vissza tanultam, mindig találok valamit, amit saját kis projektjeimbe be tudok építeni, fel tudom használni vagy éppen én tudok segíteni a másik félnek. Imádom!
Sok féle emberrel találkoztam már és mai napig számos példaként tudok többet is kiemelni egyéniségük, képességük, mentalitásuk terén.
Az viszont pl nem fun, amikor anno ismerkedős talin a srácról ordított, hogy nincs ott fejben, majd megszólal "cintányéros majmok vannak a fejemben", offoltam is. Semmi produktív tevékenység, agyi kapacitás, csak létezik. Az ilyeneket kerülöm.
Vannak közös dolgok pasiknál is, az más kérdés, hogy a legtöbb nem képes tisztán hagyni egy barátságot. De vannak ilyen nők is.
Ja és nő társad is vonzódhat feléd, ha nem tudod róla mi a szitu.
15-ös vagyok. 1000-ből te vagy az 1. De most a nagy általánosságban beszélünk.
Ezt nem értem, mire gondoltál; Ja és nő társad is vonzódhat feléd, ha nem tudod róla mi a szitu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!