Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátok Közt lehet újazás vagy sex ha singlik(heteró!!)?
Szerintem csak úgy tisztán nincs fiú lány barátság. Nekem van egy haverom, akivel gyerekkorunk óta, 21 éve barátok vagyunk és ez az állapot fontos így, de (az ő szemszögéből nem tudom mi a helyzet) részemről volt olyan időszak, amikor volt vonzalom elég erősen.
Nekem az, hogy barátként része legyen az életemnek nagyon fontos és ha egy ilyen határt átlépnénk ez sokat változtatna a kapcsolatunkon. Kockázatos szóval, ha ténylegesen barátságról van szó, akkor semmi esetre sem mennék bele többe.
Nem normális.
Nem állatok vagyunk. Barát az barát, nem szexpartner.
Számomra az nem barátság, ahol szexuális vonzalom van (még ha csak fejben is).
Pár volt barát így csúszott az "ismerősök" zónába - részemről.
Volt is ilyen randijelöltem anno, akiről kiderült, hogy gyerekkori barátosnővel kefélgetett, amikor szinglik...
Undorító, hogy úgy udvarol, hogy mással dug miközben "komoly párkapcsolatot keres".
Ahhoz meg pofa kell, hogy pl barátainkat bemutatjuk egy tali keretén belül és azzal fogsz kezet a barátai közül, akivel kamatyolt a párod...
+ vastag bőr kell a pofára mindegyik félnek.
Jövőre nézve inkorrekt és f_szfejség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!