Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire normális egy párkapcs...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális egy párkapcsolatban, ha a férfi az alvó barátnőjét kezdi el dugni? (Elnézést a szóhasználatért.)

Figyelt kérdés
Kifejezetten itt olvastam ilyen sztorikat, máshol még nem láttam/hallottam, de ahogy észreveszem, vannak azért jó páran, akik természetes dologként kezelik. Én el tudom képzelni, hogy azzal, aki mélyen alszik, kellő óvatossággal meg lehet csinálni, az most a mellékes része a kérdésnek, hogy miközben már zajlik a dolog, felébred-e a nő (egy idő után valószínűleg igen).

2022. márc. 27. 01:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
76%

Tegyük fel, hogy nem kel fel rá.

Tegyük fel, nem beszéltétek meg előre, hogy ő ilyet szeretne.

Na, ezt nemi erőszaknak nevezik, hiába a párod.

2022. márc. 27. 09:42
 12/19 anonim ***** válasza:
17%
Utolsó te ezer százalek, hogy valami isten csapása nő vagy.
2022. márc. 27. 09:45
 13/19 anonim ***** válasza:
88%
Nekem nőként van ilyen vágyam, hogy arra ébredjek, a partnerem már bennem van. De sajnos kivitelezhetetlen, mert már jóval előbb felébredek.
2022. márc. 27. 10:53
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Lehetetlen, nem lehet ilyet csinalni, tuti felebred a no
2022. márc. 27. 10:55
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Nőként kipróbálnám. Izgató a gondolata. De én szeretem az erőszak szerepjátékot is.
2022. márc. 27. 11:27
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Rögtön felébrednék rá.Ha nincs benedvesedve fájdalmas lesz a behatolás.Meg ha ott van a kezed szerintem sok nő felébredne.
2022. márc. 27. 12:38
 17/19 anonim ***** válasza:
81%

#12 - nem, férfi vagyok.

Csak éppen tudom, hogy léteznek olyan párkapcsolatok, amiben bántalmazzák a nőt (vagy férfit). És sajnos van olyan, hogy a férfi (vagy nő) rámászik a másikra, miközben az alszik (akár bealtatózva, mert máshogy nem tud), és jól megdugja. Ez nemi erőszak, nem egyezett bele a másik a dologba.

2022. márc. 27. 18:23
 18/19 anonim ***** válasza:
18%

Ja, hogy férfi vagy?

Akkor lehet benne valami valóban.

2022. márc. 27. 19:05
 19/19 anonim ***** válasza:
49%
Sajnos szerintem is eléggé kivitelezhetetlen a dolog anélkül, hogy a nő hamar felébredne. Ettől függetlenül ahogy azt is normálisnak és izgatónak találom, amikor a nő ébreszti a pasit azzal, hogy bekapja és szopja neki, ugyanez fordítva is rendben van szerintem, azaz ha a pasi szeretné azzal ébreszteni a nőt, hogy álmában beteszi neki, és elkezdi dugni óvatosan.
2022. márc. 30. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!