Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális egy párkapcsolatban, ha a férfi az alvó barátnőjét kezdi el dugni? (Elnézést a szóhasználatért.)
Figyelt kérdés
Kifejezetten itt olvastam ilyen sztorikat, máshol még nem láttam/hallottam, de ahogy észreveszem, vannak azért jó páran, akik természetes dologként kezelik. Én el tudom képzelni, hogy azzal, aki mélyen alszik, kellő óvatossággal meg lehet csinálni, az most a mellékes része a kérdésnek, hogy miközben már zajlik a dolog, felébred-e a nő (egy idő után valószínűleg igen).2022. márc. 27. 01:00
11/19 anonim válasza:
Tegyük fel, hogy nem kel fel rá.
Tegyük fel, nem beszéltétek meg előre, hogy ő ilyet szeretne.
Na, ezt nemi erőszaknak nevezik, hiába a párod.
12/19 anonim válasza:
Utolsó te ezer százalek, hogy valami isten csapása nő vagy.
13/19 anonim válasza:
Nekem nőként van ilyen vágyam, hogy arra ébredjek, a partnerem már bennem van. De sajnos kivitelezhetetlen, mert már jóval előbb felébredek.
14/19 anonim válasza:
Lehetetlen, nem lehet ilyet csinalni, tuti felebred a no
15/19 anonim válasza:
Nőként kipróbálnám. Izgató a gondolata. De én szeretem az erőszak szerepjátékot is.
16/19 anonim válasza:
Rögtön felébrednék rá.Ha nincs benedvesedve fájdalmas lesz a behatolás.Meg ha ott van a kezed szerintem sok nő felébredne.
17/19 anonim válasza:
#12 - nem, férfi vagyok.
Csak éppen tudom, hogy léteznek olyan párkapcsolatok, amiben bántalmazzák a nőt (vagy férfit). És sajnos van olyan, hogy a férfi (vagy nő) rámászik a másikra, miközben az alszik (akár bealtatózva, mert máshogy nem tud), és jól megdugja. Ez nemi erőszak, nem egyezett bele a másik a dologba.
18/19 anonim válasza:
Ja, hogy férfi vagy?
Akkor lehet benne valami valóban.
19/19 anonim válasza:
Sajnos szerintem is eléggé kivitelezhetetlen a dolog anélkül, hogy a nő hamar felébredne. Ettől függetlenül ahogy azt is normálisnak és izgatónak találom, amikor a nő ébreszti a pasit azzal, hogy bekapja és szopja neki, ugyanez fordítva is rendben van szerintem, azaz ha a pasi szeretné azzal ébreszteni a nőt, hogy álmában beteszi neki, és elkezdi dugni óvatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!