Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A levegő normális együttlét közben?
Figyelt kérdés
Szia!
18 éves lány vagyok.
Párom az első sexuális kapcsolatom. Így meg vannak dolgok amikbe tapasztalatlan vagyok.
Szóval,azt szeretném kérdezni nő társaimtól,hogy a sex közbeni, néha utánna kijövő levegő menyire normális? Illetve,nem sex,de például gyertya állásba is néha előfordul ilyen.
Már attól aggódom,esetleg tág vagyok vagy bármi,de párom szerint szó sincs ilyenről.
Elnézését kérem,de valamiért aggódom ez miatt.
(Bocsánat az írásért,de nem magyar vagyok teljesen)
Köszönöm szépen
2022. márc. 22. 13:46
1/5 anonim válasza:
Teljesen normális és természetes hogy bizonyos pózokban telemegy levegővel.
2/5 anonim válasza:
Normális, az is ha hangot ad ki a levegő távozáskor.
4/5 anonim válasza:
A "dugattyú" bepréseli a levegőt és az úgy távozik, mint a lufiból is a szűk résen. Teljesen normális dolog.
5/5 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen akkor megnyugszom hogy nincs én velem gond. Szép napot kívánok nektek lányok! :)
Kellemetlen volt torna órán,hogy egy olyan sport pozíció volt ahol bement a levegő,és mint ha pukiztam volna. Ilyen is előfordult már. Ön veletek is?
2022. márc. 22. 14:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!