Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár éves kapcsolatban mennyi a normális szex mennyiség nektek? Van aki nem elégedett a sajátjával? Persze számít a kor, illetve az is, hogy hány éve tart a kapcsolat.
Figyelt kérdés
Nálunk heti 1 van, 21L, 26F. Nekem (l) ez nagyon kevés, páromnak viszont még sok is. Van valaki hasonló cipőben? 4 éve vagyunk együtt.2022. márc. 5. 17:15
1/9 anonim válasza:
Nekem kb. Heti 3-4 volt aztán asszony tett róla hogy havi 1 legyen az elvárt mennyiség. Nálatok nem hasonló történt?
2/9 anonim válasza:
Naponta,ketnaponta, kedv, faradsag, tulora fuggo N
3/9 anonim válasza:
5-10 perces menetekből nekünk is lenne naponta, kétnaponta, de mi a jó hosszú egymásrahangolódós szexet szeretjük, ami akár 1,5-2 óra is lehet. Nyilván erre nem jut minden nap idő, de heti 1-2x igen, és akkor viszont nagyon jó.
5 éve vagyunk együtt.
24N
4/9 anonim válasza:
képzeld nem 5-10 perces menetek ;)
5/9 anonim válasza:
4-es
Áruld el a titkotokat, hogy van erre kapacitásotok? Nincs bennem rossz indulat, tényleg tudni szeretném.
7/9 anonim válasza:
pluszban megosszuk a házimunkát, így nem vagyunk hullafáradtak
8/9 anonim válasza:
Nekünk a napi 2-3 alkalom. (és nem 5 perces menetek) minimum 1 óra.
31N
9/9 anonim válasza:
Egy éve vagyunk együtt, heti 1-2-3 van, én vagyok a lány, nekem kevés, a barátomnak jó így. Én sem vagyok elégedett, minden nap/kétnaponta szeretném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!