Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 éves fiú 16 éves lánnyal szexelhet legálisan ha a lány is szeretné?
13# én éltem lehetőséggel 21 voltam az interneten megismert barátnőm 13
Együtt voltunk... aztán mikor 14 lett utána nemsokkal babánk is lett megtartottuk együtt éltünk pár évet.
Rossz az életem most de örülök hogy nem haboztam semim se lenne .
Persze rengetegen utalni kezdtek ez miatt nem meselhetem a gyermekem keletkezesenek történetett akárkinek.
Nagy az előítélet de én még nem olyan ember vagyok aki bírja az igazságtalan előítélet ezért folyamatosan konfliktusban vagyok a többség eszmeisegevel.
Kedves kérdező semmi de semmi baj nincs azzal ha a fiatalok tetszenek!!
16 meg minden téren legális meg külföldön is
Leittatni drogozni és pénzt adni nem lehet neki ennyi plusz jobban vigyáz rá mint egy felnotre testileg és lelkileg is .
15# hidd el sokat agyalok ezzen mai 28 éves fejjel már persze másképp gondolkodnek.
Most már másképp is tudnam csinálni .
De ott és akkor annyira el voltam maradva a többségtől 21 évesen ugyan már prostikhoz jártam de nem adott olyan élményt .
Egy normálisat nem tudtam szexelni egészen addig még megismertem exemet.
21 evesen El tudjátok ezt képzelni?
4 eves kapcsi után megmar alap volt.
Legyurtem a szegyeloseget is.apukakent megmar nyugodtabb is lettem .
Teljesen más ember lettem mint előtte de ehhez sajnos ez kellet.
Ennyire kezdetleges személyiségű emberel mint anno én voltam egy felnőtt nő se ált volna le tartós kapcsolatra ,úgy meg nem szereztem volna sose tapasztalatot pláne nem gyereket.
Én azt mondom mindenki éljen a lehetőségeivel mikor meghalsz úgyis arra fogsz gondolni mi az ami kimaradt .hibázni meg lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!