Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki Ha 22 éves vagyok és SZŰZ.?
Figyelt kérdés
2022. febr. 24. 23:20
2/10 anonim 

válasza:

Miért lenne gáz SZŰZnek lenni?
3/10 anonim 

válasza:

Igen, mert azt hiszed ez számít.
4/10 StevenUp 

válasza:

Én meg idősebb vagyok és RÁK
5/10 anonim 

válasza:

Egyáltalán nem ciki. Az a ciki, aki mindenáron el akarja veszíteni és bárkivel lefekszik, csak azért, hogy túl legyen rajta.
6/10 anonim 

válasza:

Okés, ha annyira cikinek érzed akkor mit teszel ellene, nos? Inkább ezt a kérdést boncolgasd, a "jaj de ciki hogy szűz vagyok"-on lamentálgatástól 20 év múlva is az leszel.
7/10 anonim 

válasza:

8/10 anonim 

válasza:

Nem. Mi a volt párommal 22 évesen veszítettük el.
9/10 anonim 

válasza:

A horoszkóp az ilyen, már ha erről van szó
10/10 anonim 

válasza:

Szánalmas ennyi évesen ha az vagy 22 év nem volt elég hogy ledugjál valami nyomit
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!