Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 éves gyerekes anyuka lehet ennyire buta, maradi, hogy megkérdezze a sráctól "Te szoktad csinálni magadnak?"
Fiatalon elszúrta az életét 16 évesen, nyilván nem volt előtte példa, tudatlanul akadt össze azzal akitől lett a gyerek, nem vetette el mert lehet később gond lett volna emiatt, néha beszélgettünk, hülyéskedtünk és amikor erről kérdezett, én meglepődtem 29 évesen :D
Ennyi erővel a fiatal csajok többsége nem is nyúl magához?
"22 éves gyerekes anyuka lehet ennyire buta, maradi,"
Még csak 22 éves, és gyereke van. Szerinted mit tud az érett emberek szexualitásáról, ha annyi esze volt, hogy az első szembejövő fickótól bekapta a legyet?!
Ismered a mondást, hogy 'Ostoba kérdésre nincs válasz'?
Gondolom nem...
Ez azért furcsa mert a gyerekét jól neveli, a szülőkkel élnek ugyan, de gondolkodásban ezt leszámítva olyan mint a 30+os emberek, csak butácska.
Védekezni nem tudott, csak dugni, mert azt 15 évesen, netán általános iskolában már nyilván kell, szülők nyakára szült abszolút gyerekként, azóta sem tudott a saját lábára állni.
Csodálkozol, hogy buta és ennek megfelelően buta dolgokat kérdez?
Ezt most nem értem. Miért lenne fura ez a kérdés? Szerintem igen csinálja ő is magának és erre épülő kérdés volt hogy esetleg te is csinálod magadnak mert lehet így is akart közelebb lépni feléd szexuálisan.
Csak feltételezem,de bocs ha nem megfeleő a válasz.
Amikor megkérdeztem hogy ha elmész zuhanyozni akkor sem....? Kinevetett és ennyi, egyébként észre is vettem hogy szégyelli a beszélgetést, de minek? Amikor le kell öltözni, csinálni kell, akkor könnyebb lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!