Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 22 éves gyerekes anyuka lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22 éves gyerekes anyuka lehet ennyire buta, maradi, hogy megkérdezze a sráctól "Te szoktad csinálni magadnak?"

Figyelt kérdés

Fiatalon elszúrta az életét 16 évesen, nyilván nem volt előtte példa, tudatlanul akadt össze azzal akitől lett a gyerek, nem vetette el mert lehet később gond lett volna emiatt, néha beszélgettünk, hülyéskedtünk és amikor erről kérdezett, én meglepődtem 29 évesen :D

Ennyi erővel a fiatal csajok többsége nem is nyúl magához?

2022. márc. 9. 20:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Lehet hogy szégyenlős is,de ha a kérdésedre ez volt a reakciója akkor tuti hogy csinálja. Szerintem sem kellene ezt szégyellnie de vezesd rá hogy ebben semmi rossz nincs és talán más lesz a hozzáállása vagy jobban megnyílik neked. #9 voltam.
2022. márc. 9. 21:49
 12/16 anonim ***** válasza:

28 évesen maszturbáltam utoljára.

F31

2022. márc. 9. 22:14
 13/16 anonim ***** válasza:

Igen, simán lehet ilyen, hogy nem tudja.

Ha beszélsz az átlag társaságodon kívüli emberekkel, akkor rémisztő mélységek nyílnak meg...

2022. márc. 10. 00:14
 14/16 anonim ***** válasza:
Nézd, ez teljesen nyilvánvaló, hogy szexuális témában valószínűleg soha senkivel nem tudott nyíltan beszélgetni, ha 16 évesen felcsinálták. Az is valószínű, hogy a gyerek is azért született meg, mert amikor "úgy maradt", akkor sem mert szólni senkinek, még a saját szüleinek sem, amikor meg már kiderült a dolog, mert látványosan is terhes volt, addigra túl késő volt bármihez is... Ez is adhat neki egy plusz szégyenérzetet az alap tudatlanságához, vagy prűdségéhez, úgyhogy ne csodálkozz, hogy rákérdez teljesen "nyilvánvalónak tűnő" dolgokra, inkább válaszolj neki őszintén és normálisan, hogy hogyan működik a világ. Van mit tanulnia...
2022. márc. 10. 09:33
 15/16 anonim ***** válasza:

Jól érződik ki a hozzászólásodból, hogy csak a szxre utazol nála? Ne haragudj, de ez a lenéző modor nem valami imponáló. Nem értem a kérdésed sem. Lehet finoman nyitni próbált feléd, te meg itt gyakorin kiröhögöd. Kívánom hogy tálalja meg a megfelelő társát, és a suttyók kerüljék el...

Nem értem továbbra sem, hogy az ilyen kérdéstől miért lesz valaki buta, de persze sokkal okosabb dolog ide kiirkálni...

Érdekes világot élünk...

2022. jún. 3. 17:00
 16/16 A kérdező kommentje:

Én magyarként máshogy élem meg az életet, mint egy cigány, közöttük kellett felnőnöm 13 éves koromig, nem tudok azonosulni a felfogásukkal.

A megfelelő társát nem fogja megtalálni akivel megöregszik miközben kiépített egy jó életet, mivel a cigányság aljáról beszélünk, és csak azért van állnak munkába hogy legyen azért valami pénz, de bűnözéshez már gyávák.

Buták, mert mindent a visszájáról csinálnak.

2022. jún. 5. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!