Nyugodt, pozitív, érett lány barátságra 22 éves normális fiúval?
Csak barátkozás... Kevés esélyt adok párkapcsolatnak, mert az eddigiekben sok kényelmetlen dolog volt számomra.
A lányokkal szeretek beszélgetni, mert van egy érdekes, igazán más szemszög amin át látják a világot.
Most nincs lány barátom egy rövid ideje. Nagyon jó lenne egy, mert nekem ritka az, hogy nincs.
Nem is tudom, mit írjak magamról. Miután leírom mindegyik olyan rossznak tűnik. Pedig pozitív, életerős embernek érzem magam általában.
Úgy érzem örökké tudnék ide írni. Teljesen elbambulok azon, ahogy a szavakat írom, és ahogy fénylik a telefonom képernyője.. Pont ezt akartam elérni, hogy ébren maradjak és babráljak a telefonommal, mert egy barátomat várom, hogy feljöjjön a lakásomba. Eszembe jutott. Úgy tűnik a célt sikerül elérni.
Ja tényleg, a kérdésről. Szeretnék egy lány barátot.. Mert.. Nagyon élvezni szoktam a lányok társaságát, ha a lány jókat mond, szép a személyisége. Kíváncsi, érdeklődő, nyitott arra hogy beszéljen magáról és véleményt mondjon. És még sok jó tulajdonság. De nem csak ebből áll egy személy, egy oldalból. Nyilván van a személynek negatív oldala is, de azzal nagyon jó beszélgetni, akik pozitívak többnyire. De vannak lelkileg beteg, de nagyon különleges és vonzó (bármilyen kapcsolatra).
Na, ez már szerintem túl hosszú kérdés lett.
A kérdést sokáig írtam, csak rövidre sikerült, mert túl sokat töröltem belőle.
Amúgy nem írnék magamról sokat, mert nem esik jól ilyen személyes dolgokat írni minden jöttmentnek. :D
Nem vagy jött ment!
:) minden jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!