Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Lányok ti rendesek vagytok?Ren...

Lányok ti rendesek vagytok?Rendesnek tart titeket a környezetetek?

Figyelt kérdés
Jólelküek vagytok? Kedvesek?Szeretitek az embereket?Sokan szeretnek titeket?

2022. jan. 8. 13:52
A kérdező szavazást indított:
Rendes vagyok
Nem vagyok rendes
Szeretem az embereket
Nem szeretem az embereket
26 szavazat
 1/8 anonim válasza:
A tágabb környezetem pl ügyfelek rendesnek, kedvesnek tartanak, de én nem így érzem 😂
2022. jan. 8. 14:08
 2/8 A kérdező kommentje:
1 recepciós vagy?Titkárnő?
2022. jan. 8. 14:13
 3/8 anonim válasza:
Rendes vagyok, de visszahúzódó.
2022. jan. 8. 15:03
 4/8 anonim válasza:
rendes
2022. jan. 8. 15:08
 5/8 anonim válasza:
Rendes vagyok. Társaságban csendes, inkább megfigyelő. Sokan szeretnek, empatikus személyiség vagyok.
2022. jan. 8. 16:15
 6/8 anonim válasza:
Komolyan azt hiszed, hogy objektíven áll bárki is egy ilyen kérdéshez? Nemtől függetlenül még a legnagyobb gyökerek sem szeretnek magukra negatív jelzőket akasztani, szóval persze, hogy kb. mindenki rendesnek fogja magát értékelni.
2022. jan. 8. 17:08
 7/8 anonim válasza:
#6. Ott a pont.
2022. jan. 9. 18:01
 8/8 anonim válasza:

Én magamat rendesnek találom, de nem biztos, hogy mindenki ezt is látja bennem.

Sőt, mivel visszahúzódó vagyok, és sokszor kommunikációra képtelen, ezért szerintem sokan akár rosszindulatúnak is tarthatnak (volt egyszer egy ilyen félreértésem). Mindemellett viszont sokszor a tetteim sem vannak egyensúlyba az érzéseimmel vagy vágyaimmal. Nagyon szeretek segíteni az embereknek, de magamtól sok mindenre vagyok képtelen. Pl. ha látok egy balhét az utcán, nagyon, tiszta szívből akarok segíteni az áldozatnak, de egyszerűen nem tudom lereagálni a helyzetet és féltem a saját épségemet is.

2022. jan. 15. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!