Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az igaz h minden nőnél lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az igaz h minden nőnél lehet érezni a puncijában amikor elélvez?

Figyelt kérdés

Úgy értem h valami fizikai érzést lehet érzékelni a hüvelyben? Mondjuk lüktetést, szorítást vagy ilyesmit?

Vagy van olyan nő aki néha úgy élvez el h kb semmit nem lehet benne érezni?

2022. márc. 25. 10:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
80%
Ezerféle módon lehet érezni ha figyelsz a másik testi reakcióra. Egyén (és hüvelyizom erősségének) függvénye kinek mennyire, milyen erősen húzódik össze. Nincs két egyforma orgazmus, nem lehet általánosítani.
2022. márc. 25. 11:45
 12/17 anonim ***** válasza:
84%
Igen, befeszül mindene.
2022. márc. 25. 12:43
 13/17 anonim ***** válasza:
37%
LehetNE, ha a nők többsége képes lenne arra, hogy egy random reszelés hatására hüvelyi orgazmusa legyen. Akkor érezheted esetleg, ha rásegítesz neki.
2022. márc. 25. 12:46
 14/17 anonim ***** válasza:
67%

Igen van lüktetés. De ha közben éppen adod erosen es nem állsz meg vagy nem épp lassan érzéssel csinálod, nem fogyelsz a nőre, akkor simán nem fogod érezni.

Ezen kivul orgazmuskor a pupillák kitágulnak mintha be lennél ekizve, plusz felerősödik a szívdobogás arra a 10 secundumra.

Millio nő megjátsza. A puncinedv se jelent semmit. Egy nő huvelye alaobol nedves nyirkos es vannak folyások. A fentieket viszont nem lehet megjátszani.

2022. márc. 25. 15:16
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha nincs luktegés pupillatágulas szivdobogás érzés akkor megjatszott orgazmus van csak.
2022. márc. 25. 15:18
 16/17 anonim ***** válasza:
84%

A pupillait ellenorizheted ha kozvetlen orgazmus utan radnéz. Akkor még hatalmasnak kell lennie.

Millio nő lebukna ha tudnának mindent a ferfiak:;)

2022. márc. 25. 15:21
 17/17 anonim ***** válasza:

Elég kevés esélyed van egyáltalán megtudni, mert hüvelyi szextől ritkán élveznek el a nők, ahogy én tudom.

Illetve sajnos én már játszottam meg orgazmust, soha senki nem kérdezett rá, igazi volt-e, nem is gyanakodtak, vagy nem is érdekelte őket. Nem tudom, igaz-e, amit valaki írt, hogy egy igazi férfi úgyis észreveszi a megjátszottat. Soha nem találkoztam a jelenséggel, persze lehet, soha nem találkoztam még igazi férfival és azért.

2022. márc. 26. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!