Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz h minden nőnél lehet érezni a puncijában amikor elélvez?
Úgy értem h valami fizikai érzést lehet érzékelni a hüvelyben? Mondjuk lüktetést, szorítást vagy ilyesmit?
Vagy van olyan nő aki néha úgy élvez el h kb semmit nem lehet benne érezni?
Azt nem tudja megjátszani, hogy nedvesedik, hogy az orgazmus után folyik a puncikából a nedv.
Hogy rászorít a farkadr@ olyan szinten, hogy megfeszülsz felette... egy igazi férfi megtudja állapítani a nő légzéséből is, hogy tényleg elment-e vagy csak játszik. A puncijából meg...
Nem mindenkinél érezni (aktus közben) a tisztán hüvelyi orgazmust sem! És ez nem attól függ ki milyen szűk.
Hidd el, nem mondok butaságot, nem egy nőnek okoztam már orgazmust. De az igaz, h a többség hüvelyében igen, lehet érezni
Azt mondod nem tud csak úgy rászorítani a farkadra?
De felakadt szemekkel, befeszült lábakkal levegőt kapkodva egész testében kipirulva remegni meg igen?
Meg lehet biztos ezeket is játszani, de sikongatni meg puncit befeszíteni szerintem könnyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!