Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem szexeltek menstruáci...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szexeltek menstruáció alatt?

Figyelt kérdés
Mi az az ok ami miatt nem szerettek mensi alatt szexelni? Taszít a vér látványa? Ha lehet nemet is írjatok, kíváncsi vagyok a válaszokra. :)

2022. márc. 25. 07:56
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
58%

"Miért nem szexeltek menstruáció alatt?"

Mert nem vagyok egy ösztön vezérelt állat aki nem tud várni pár napot.

2022. márc. 25. 08:54
 12/23 anonim ***** válasza:
82%

Volt olyan párom akit taszított a vér látványa.

Azt mondta "ki lehet bírni azt a pár napot." Pislogtam nagyokat, mire kibukott belőlem, hogy "De én nem akarom kibírni!" Tombolnak a hormonjaim olyankor. Jól akarom érezni magam. Mert miért ne?

Nagyon fájdalmasan nem szoktam görcsölni, legalábbis nem egész nap. Ha kicsit mégis, azon segít az orgazmus.

Vele olyankor pettig volt és részemről orál neki.

A mostani páromat nem zavarja. Imádom!

33N

2022. márc. 25. 09:25
 13/23 anonim ***** válasza:
88%

Én imádom olyankor is

37 F

2022. márc. 25. 10:18
 14/23 anonim ***** válasza:
82%
Nem esik jol olyankor, faj is, es nem a lehet elvezni. No.
2022. márc. 25. 11:43
 15/23 anonim ***** válasza:
95%
Mert eltérő az emberek libidója, hormonrendszere. Van akinek kilő menses idején a libidó mint a rakéta, másnak a béka hátsója alá zuhan (fáj, görcsöl, vagy "csak úgy" lecsökken a vágy).
2022. márc. 25. 12:21
 16/23 anonim ***** válasza:
49%
11-es nem kell ösztönlénynek lenni hozzá... A nő nem tehet róla, hogy minden hónapban menstruál és arról sem, hogy kap egy hormonbombát amitől úgy be van indulva, mint máskor sose. Te is meg szeretnéd kapni azt ami neked kell ha megérted akkor megadod neki is ez a kölcsönösség
2022. márc. 25. 12:27
 17/23 anonim ***** válasza:
83%
16-os olvasd el újra amit írtam.
2022. márc. 25. 13:07
 18/23 anonim ***** válasza:
93%
Mert baromira fáj
2022. márc. 25. 21:57
 19/23 anonim ***** válasza:
Az első nap azért durva lenne, és nagyon nem higénikus, de 3. naptól nálam oké.
2022. márc. 26. 11:57
 20/23 anonim ***** válasza:
70%

Az én páromnak a véleménye a puncimról, nagyon pozitív.

Tetszik neki, szereti, odáig van érte, kívánja, foglalkozik vele.

Azt akarom, hogy ez a véleménye maradjon is meg. Azt szeretném, hogy továbbra is kívánatos legyek az ő szemében.

Na, ezért nem engedem magamhoz, ha megvan a baj.

Lehet abban a pár napban mást is csinálni.

Kényezteti az egész testemet, finoman, érzékien. Van úgy, hogy erotikus massázst ad. Mindenhova nyúl, csak oda nem. Közben én orálisan segítek neki, és ettől nekem is orgazmusom lesz.

2022. márc. 26. 15:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!