Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok/Nők, ti is szexeltek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők, ti is szexeltek menstruáció alatt?

Figyelt kérdés
Kort is írjatok. Jobban élvezitek vagy kívánjátok ilyenkor? Én is szoktam ,mondjuk részben azért mert távkapcsolatban vagyunk a párommal ,és van amikor csak akkor tudunk együtt lenni ha épp megvan,mondjuk én nagyon élvezem így is . 22
2017. szept. 30. 00:17
 1/10 anonim ***** válasza:
69%

Jobban kívánom, de valahogy nincs hozzá gusztusom. Émelygek a menstruációs vér szagától, nekem így nem megy.

20L

2017. szept. 30. 01:09
 2/10 anonim ***** válasza:
62%

Igen.

Soft Tampont használok ( zsinor nélküli ) nézz utàna mert nem.írom le

A lényeg hogy lehet vele sportolni,strandolni és szexelni.

Igen jobban kívánom

23 n

2017. szept. 30. 04:29
 3/10 anonim ***** válasza:
60%

Az első 2-3 napon nem, mert erős vérzésem van és általában görcsölök. A vége felé már előfordul.

31N

2017. szept. 30. 07:20
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Mi is a távkapcsolat miatt csúszunk néha ebbe az időszakba,de én ugyanúgy élvezem a dolgot. (Bár én tablettát szedek,ezért nincs túl nagy vérzés max az első napon)

18/L

2017. szept. 30. 09:13
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Soft tamponnal szoktunk, én egyébkánt nem kívánom jobban.
2017. szept. 30. 11:08
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Jobban kívánom egyszer probáltuk nem igazán volt más mint egyébként, de elaludtunk utána és hát azt hiszem nem kell részletezni mi történt mg jó hogy törülköző volt alattam, többet nem csináltuk, amúgy sem bírom a vért, egyszer kiprobáltuk, de ennyi elég is volt.
2017. szept. 30. 11:24
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
A soft tampon jó megoldás :) szoktuk mi is ha épp hevesebbek vagyunk olyankor. Ha meg nem akkor csak kielégótem a párom és kész is
2017. szept. 30. 12:32
 8/10 anonim ***** válasza:
1. nap nem,utána ugyanúgy megy minden mintha meg sem lenne.
2017. szept. 30. 13:27
 9/10 anonim ***** válasza:
Én most 19 vagyok, nekem eddig 5 barátom volt, a legutóbbival néha csináltuk, de a 4-5. napon csak, mert akkor már nem fájt. Néha kellemetlen volt, mert volt, hogy összevéreztem a lepedőt, vagy már harmadszorra zuhanyoztunk utána aznap. Szerintem többet nem vállalom be :D
2017. szept. 30. 21:40
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!! :)
2017. szept. 30. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!