Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erős vérzés menstruáció után szex közben?
Figyelt kérdés
Párommal szoktunk a menstruáció végén már szeretkezni. Egyikőnket sem zavar mininális mennyiségű vér,vágyunk egymásra.
Legutóbb már nem is véreztem, napközben ha két csepp kifolyt. Este szeretkeztünk és sok,friss vért vettünk észre. Sem előtte,sem utána nem véreztem,csak szex közben. Lehet a menstruáció vagy a pénisze valahogy felsértett belül valamit? Nem tapasztaltam még ilyet,pedig számomra nagy szerszáma van,néha lassabban kell csinálni,mert fáj. Ez alkalommal nem fájt,csak rettentően véreztem.
Valakinek tapasztalata?
2017. aug. 20. 12:19
1/3 anonim válasza:
Elég nehéz mondjuk rájönni, ha méretet nem írsz, mi az a nagy, mert mindenkinek más jelenti a nagyot.
2/3 anonim válasza:
Ez nálam is így van,a szex "meghozza",pedig szinte addigra már elmúlt.
3/3 anonim válasza:
én utána még vérzek kb egy napig, de azt a napot végig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!