Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, volt mar olyan nektek hogy hamarabb jott meg a mensi 3-5 nappal?
17. vagy 19. kellene megjojjon de ma mar verzek. Egyelore elenk piros ver jon, jo sok, a betet 80%-a veres. Mi okozhatja ezt?
Par napja lefekudtunk a baratommal es eszrevette hogy a gumin van egy kicsi lyuk. Nem tudtunk mit csinaljunk, nem akarjuk beavatni a szuleinket csak ha nagyon muszaj, mert igy is ugy is megolnenek.
mellesleg mar 2 napja korhazban vagyok mert elkaptam egy hugyholyag gyulladast (allitolag) es 40 fogos lazam volt 2 napig. Most jobban vagyok.
Mi a szosz lehet most? Mensi? Beagyazodas? Korai veteles? Kerlek segitsetek. Mindjart megorulunk a baratommal az idegessegtol.
17/L
Simán előbb jött a mensi. Pár nap nem a világ vége. A betegséged is befolyásolhatja.
Viszont ha kilukad a gumi akkor inkább írass egy esemény utánit mint az abortuszt válaszd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!