Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan reagáltatok volna?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan reagáltatok volna? Szerintetek gáz amit csinált?

Figyelt kérdés
Az egyik barátom felhívott magához iszogatni péntek este, mielőtt bulizni indultunk volna. Odaértem akkortájt, amit megbeszéltünk, és bementem a lakásba( ha nincs kulcsra zárva, bemehetek hozzájuk, van olyan jó a viszonyunk) és azt vettem észre, hogy épp hát kefél egy csajt. Nyilván kimentem, és hát megvártam, nem tudtam mit csinálni.

2022. márc. 23. 09:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én gyakran látom a napot. De veled ellentétben puncit is látok, és ilyen helyzetben a mi baráti körünkben elfogadott viselkedés amit írtam. Persze neked nyilván csak az okoz kielégülést ha itt kötekszel, no problem. Az én kommentem releváns válasz volt a kérdésre, a tiéd nem.

2022. márc. 23. 11:29
 12/13 A kérdező kommentje:
amúgy a storyhoz az hozzátartozik hogy este arra vertem ki hogy ők basztak
2022. márc. 23. 11:54
 13/13 anonim ***** válasza:

Ügyes vagy...

2022. márc. 23. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!