Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan reagáltatok volna?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan reagáltatok volna? Szerintetek gáz amit csinált?

Figyelt kérdés
Az egyik barátom felhívott magához iszogatni péntek este, mielőtt bulizni indultunk volna. Odaértem akkortájt, amit megbeszéltünk, és bementem a lakásba( ha nincs kulcsra zárva, bemehetek hozzájuk, van olyan jó a viszonyunk) és azt vettem észre, hogy épp hát kefél egy csajt. Nyilván kimentem, és hát megvártam, nem tudtam mit csinálni.

2022. márc. 23. 09:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%
Hat mit lehetett volna csinalni, vagy nem szolsz, vagy csatlakozol...
2022. márc. 23. 09:22
 2/13 anonim ***** válasza:
40%
Mondjuk én elővettem volna és a csaj szájába nyomom... De ha te zavarba jössz egy pucér csajtól, akkor jól döntöttél.... ;)
2022. márc. 23. 09:28
 3/13 anonim ***** válasza:
72%
Ilyenkor oda kell osonni és elkiabálni magad, hogy megjöttem 🤣 amúgy nem gáz, ha nincs köztetek semmi csak barátság akkor ilyen megesik. Jól döntöttél
2022. márc. 23. 09:29
 4/13 A kérdező kommentje:
hát mivel mind2en faszik vagyunk így neharagudj de egy faszhoz nem szállok be kúrni
2022. márc. 23. 09:33
 5/13 anonim ***** válasza:
92%

Mit lehet erre mondani :D

Hogy egy csaj haveromat idézzem: "Nehogy már az ember a saját lakásában ne kefélhessen egy jót"

2022. márc. 23. 09:36
 6/13 anonim ***** válasza:
Ilyenkor kell megkérdezni, hogy az első bejáratot használhatod-e. :D
2022. márc. 23. 09:43
 7/13 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem korrekt volt a hozzáállásod. Jól tetted.

Bár a haverod/baratod, jó nagy paraszt, ha tudja, hogy jösz és nem zárja be az ajtót.

2022. márc. 23. 09:44
 8/13 anonim ***** válasza:
85%
Nekem is van ilyen sztori. Zavaromban én sem tudtam mit tegyek, ezért eljöttem. Pedig nyilván oka van, hogy éppen akkor így találtam őket. Csak hát utólag könnyű okosnak lenni.
2022. márc. 23. 09:55
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Azért egy nyakkendőt köthetett volna a kilincsre...
2022. márc. 23. 10:03
 10/13 anonim ***** válasza:
77%

Igen biztos ez tortent volna xD neha menj ki a napra is a gep elol

2022. márc. 23. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!