Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet szép, csinos barátnőm, ha kicsi a farkam, nincs sok pénzem és izmos sem vagyok?
Figyelt kérdés
2022. márc. 22. 19:05
12/23 anonim válasza:
Egymilliós BMW..?? Az nincs kéthavi fizu. Ha majd húszmilliós BMW-d lesz akkor verheted rá magad. Az én Renault Kadjarom (céges) állva hagyja a te szar rozsdatemetődet...
😂
13/23 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy az egymilliós BMW az drága
2022. márc. 22. 20:04
14/23 A kérdező kommentje:
Nekem 3 havi fizu kb
2022. márc. 22. 20:05
15/23 anonim válasza:
Ha az állításaid igazak, miszerint:
"73 kg vagyok, 180 cm magas. Pattanásos sem vagyok. Márkás ruháim vannak, vam egy egymilliós BMW-m, amire én gyüjtöttem össze. Mamahotelben lakom, de a többi állítás nem igaz. :D"
... akkor igazán nem értem, hogy miért vannak kétségeid a csajozást illetően... :,D
16/23 A kérdező kommentje:
De miért kell bántani az embert?
2022. márc. 22. 20:05
17/23 anonim válasza:
12
Jó fizud lehet. Viszel egy kört a Kadjaroddal?? 😉😁
😂
18/23 anonim válasza:
Hanem pasi vagy, simán!!! ;)
19/23 anonim válasza:
18
Nő vagyok. De csak vicceltem... 😉
Az X3-ammal amúgy is lenyomom a Kadjarodat... 😄
34N
20/23 anonim válasza:
komolyan szar suvokra hegyezitek? jeezusom.. kimegyek mar akkor a coupemmal terepre ennyi erovel 😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!