Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet szép, csinos barátnőm, ha kicsi a farkam, nincs sok pénzem és izmos sem vagyok?
Figyelt kérdés
2022. márc. 22. 19:05
1/23 anonim válasza:
Nem,mert itt nyafogsz a gyakorin.
2/23 anonim válasza:
Ezekből kettőn tudsz változtatni.Dolgozz többet és edzd a tested.
3/23 anonim válasza:
Hát bocsi de nekem nem kellenél.
4/23 anonim válasza:
Lehet, hogy igen, de nem biztos.
Ha az említett adottságaid mellé még az is hozzátartozik, hogy 50kg-os vagy 150kg-os a testsúlyod, hiányos a fogsorod, pattanásos a bőröd, kopottas-kinyúlt ruháid vannak, előnytelenül kopaszodsz, érződik/látszik rajtad a tisztálkodás hiánya, nem vagy okos/erős/ügyes sem, és még "mamahotelben" is laksz, akkor rossz hírem van... :,S
5/23 anonim válasza:
en epp uton vagyok kondiba. hiszti helyett tegyel magadert, ne vard a sultgalambot
6/23 anonim válasza:
Nem lehet. Lúzer vagy és nem kellesz egy nőnek sem. Bye
8/23 anonim válasza:
Igen. Mondjuk azt pont nem írtad, hogy jóképű vagy-e. Nekem végre most alakul szeretőzés, pedig csak 13 cm és nincs túl sok pénzem. De legalább valamilyen szinten jóképű vagyok.
F31
9/23 A kérdező kommentje:
73 kg vagyok, 180 cm magas. Pattanásos sem vagyok. Márkás ruháim vannak, vam egy egymilliós BMW-m, amire én gyüjtöttem össze. Mamahotelben lakom, de a többi állítás nem igaz. :D
2022. márc. 22. 19:48
10/23 A kérdező kommentje:
Amúgy én is jártam edzeni, kb 1 hónapja nem voltam mert a jobb kezemben van egy kis izületi fájdalom, ami most gyógyulgat. Tehát ez a nyári test már gyakorlatilag kilőve
2022. márc. 22. 19:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!