Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy alacsony macis,pocakos fiúnak soha nem lesz szép csinos barátnője?
Ha csak picsogni tudsz, meg önsajnáltatni magad akkor nem lesz csinos csajod akkor sem ha amúgy magas, jóképű, sportos fickó vagy. Szóval ha egyáltalán bármilyen csajt akarsz az előbbiről szokjál le és inkább cselekedj végre.
Amúgy... volt már bármilyen csajjal "bármi", legalább egy csók? Mintha egy Michelin csillagos étterembe akarnál jelentkezni szakácsnak, de közben még rántottát sem csináltál soha életedben...
Hát nehéz ügy mert én csúnya, alacsony nőként őszintén szeretem az ilyen férfiakat, de azok az ismerőseim akik jobban néznek ki nálam mindig nagyobb elvárásokkal indulnak el.
Szerintem sokat számít, hogy míg tőlem 4 éve senki sem kért randit (aki tudja hogy nézek ki), addig náluk még a karantén alatt is akadt minimum 3 jóvágású férfi.
Nem kizárt, hogy ilyen barátnőd legyen, de nagyon kicsi rá az esély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!