Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy alacsony macis,pocakos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy alacsony macis,pocakos fiúnak soha nem lesz szép csinos barátnője?

Figyelt kérdés
2021. dec. 17. 16:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
58%
Nem valószínű.
2021. dec. 17. 16:32
 2/11 anonim ***** válasza:
75%
Ha csak nem vagy milliomos nem. Add lejjebb az elvárásaidat. Ha te nem vagy magas, izmos, helyes pasi miért várod el h a másik szinte tökéletes legyen? Meg ha itt panaszkodsz a többi csávóval akik nap mint nap írják a szűz vagyok és sose lesz már barátnőm tipusú kérdéseket akkor pláne nem lesz.
2021. dec. 17. 16:35
 3/11 anonim ***** válasza:
74%

Ha csak picsogni tudsz, meg önsajnáltatni magad akkor nem lesz csinos csajod akkor sem ha amúgy magas, jóképű, sportos fickó vagy. Szóval ha egyáltalán bármilyen csajt akarsz az előbbiről szokjál le és inkább cselekedj végre.

Amúgy... volt már bármilyen csajjal "bármi", legalább egy csók? Mintha egy Michelin csillagos étterembe akarnál jelentkezni szakácsnak, de közben még rántottát sem csináltál soha életedben...

2021. dec. 17. 16:38
 4/11 anonim ***** válasza:
78%
Az alacsony relatív. Én 175 centi vagyok, nekem 180-185 centi alatt alacsony egy férfi. De egy 155 centis lánynak 170 centi magas férfi is magas. Az alkatodon meg tudsz változtatni. Nameg nem árt egy személyiség.
2021. dec. 17. 16:42
 5/11 anonim ***** válasza:
42%
Soha
2021. dec. 17. 16:44
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk először azt kéne tudni, hogy mit takar az hogy szép. Mert ők a barátom engem szépnek tart, de valószínűleg más meg inkább más kinézetet preferál.
2021. dec. 17. 16:54
 7/11 anonim ***** válasza:
89%
Kérj tippeket exemtől:D ő is befűzött valahogy. Pedig a farka is kicsi volt és pénzes se volt.
2021. dec. 17. 17:16
 8/11 anonim ***** válasza:
89%
Hát, ha nem kompenzálod semmivel (humor, intelligencia, pénz), akkor nem.
2021. dec. 17. 18:24
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem valószínű.
2021. dec. 17. 20:50
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát nehéz ügy mert én csúnya, alacsony nőként őszintén szeretem az ilyen férfiakat, de azok az ismerőseim akik jobban néznek ki nálam mindig nagyobb elvárásokkal indulnak el.

Szerintem sokat számít, hogy míg tőlem 4 éve senki sem kért randit (aki tudja hogy nézek ki), addig náluk még a karantén alatt is akadt minimum 3 jóvágású férfi.

Nem kizárt, hogy ilyen barátnőd legyen, de nagyon kicsi rá az esély.

2021. dec. 19. 05:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!