Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ha egy lány ránézésre megtetszik nektek akkor megfordul a fejetekben, hogy milyen illatú lehet a puncija és a popsija?
Figyelt kérdés
2022. márc. 22. 16:03
4/14 anonim válasza:
Nem szabad szeretkezni! Bűn az. Én nem vagyok nővel lassan 5 éve, úgy büntetem magam
5/14 anonim válasza:
nem, de volt amikor az eszembe jutott, hogy árnyalatra milyen lehet alul
6/14 anonim válasza:
4-es, dehogynem szabad szeretkezni! Csak előbb házasodjál meg! És akkor még kötelező is!
7/14 anonim válasza:
Nem az fordul meg a fejemben, hogy milyen illatú, hanem, hogy milyen lehet kinyalni. De csak a nunit. A feneket csak elnézegetem, mert nagyon klassz látvány.
8/14 anonim válasza:
Mi abban a furcsa, hogy a szeretkezés az arra van, hogy két embert egyesítsen, akik egy életre hűségesek egymáshoz? Ép ésszel fel lehet fogni, a többi befoghatja! Aki szabadosan akarja, az hallgasson inkább, van már elég sérült gyerek aki az alkalmi "párok" szétválásának fájdalmát egy életen át szenvedi. A társadalom alapja a család.
9/14 anonim válasza:
Szabadosan szeretkezni. Igen, úgy bűn! Nagyon is. És ha utána egyik eldobja a másikat, mint egy rongyot, akkor csak sebek maradnak. Aztán mi kell nektek? Abortusz? Én azt börtönnel büntetném. Sokan felnevelnék azt a babát...
10/14 anonim válasza:
10
Akkor azt kell népszerűsíteni, hogy alkalminál orális szexnél ne menjenek tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!