Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatal heteró lányok azért csókolóznak egymással viccből(?) a buliban, mert a női test olyan szép, hogy még egy heteró nőnek sem okoznak gondot az ilyen enyhe leszbikus kalandok?
Ez nem érv, hogy pasik húzása. Mert én pl. heteró vagyok, de akarnék pasik smárolni, húzzam a nőket.
Mondjuk ebből is látszik, hogy a női homoszexualitás elfogadottabb. Ha két (szép) lány csókolózik nyilvánosan, azt viccnek gondolják, esetleg izgatónak, vagy csak figyelmen kívül hagyják. De ha két srác csókolózna, azon feltehetően egyesek megbotránkoznának, fújolnának. Talán a társaság ki is közösítené őket.
12. Igen, két lány csókolózása sok pasinak izgató. Viszont két pasi csókolózása nem hozná lányokat lázba.
Tudok lányokat, akik buliban smároltak egymással részegen, s ők azért tették, mert épp az volt menő a köreikben, meg kaptak ingyen piát...
De ahhoz, hogy valaki, megcsókolja a saját nemét nem kell egy kis biszex hajlam?
Szerintem ezek a csajok amolyan "kíváncsi heterók".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!