Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell lebeszélni valakit a párjáról! Taktikták?
Figyelt kérdés
Tudom nem erkölcsös, de itt a taktikákról vagyok kíváncsi. Chatelgetek egy lánnyal és próbálom vele megértetni, hogy a párja nem hozzá való... :)2022. márc. 21. 11:39
11/21 anonim válasza:
Aha más tegye tönkre a kapcsolatát csak mert neked hiányod van és más nem áll szóba veled. Papolsz itt arról, hogy nem jó neki holott te csak egy űrítésre használnád
12/21 anonim válasza:
Lehetséges, de nekem csak úgy sikerült, hogy olyanokat kerestem akik már alapból boldogtalanok voltak a kapcsolatukban. Ilyekor veled nem fog párkapcsolatba állni, viszont szexelni annál inkább.
13/21 anonim válasza:
Ha csak szexet akarsz miért kell lebeszélni? Miért kell otthagynia a párját valakinek 1-2 szexért?
15/21 anonim válasza:
Maradj inkább az igazi mesterednél: a markodnál, Masztimatyi.
16/21 A kérdező kommentje:
Mindig van megoldás:
- a párod nem keress eleget napközben?
- akkor elhanyagol
- keress napközben?
- betegesen féltékeny
- ajándékot kaptál?
- ja az gagyi, nem elég értékes
Meg alapból minden csaj féltékeny egy kicsit, erre is rálehet játszani
- pl hát, "én biztos nem lájkolnám más lány képét, mert tudnám a barátnőmnek rosszul esne"
Vagy csak hümmügni.
Szóval ilyesmikre gondoltam
2022. márc. 21. 16:22
17/21 A kérdező kommentje:
Szerintem minden kapcsolatban akár egy enyhe mosolyszünet, akár egy órára.... s akkor le lehet csapni. V
2022. márc. 21. 16:28
18/21 anonim válasza:
De miért akarod csak egy szex miatt szét szedni őket? Valszeg a csaj nem hajlik erre. Nincs elég szingli nő vagy mi? Ráadásul ha szét is mennek miből gondolod h a farkadra ugorna? Még mielőtt szidnál én nő vagyok így nem érdekelne kit dugnál meg. De az a legocsmányabb dolog amikor egy nő vagy egy férfi más kapcsolatát szedi szét csak mert kanos.
19/21 anonim válasza:
18-as, emiatt ne aggódj, a Kérdezőnek és állítólagos haverjának is csak a szája és a keze jár. Nagy dumás masztihuszár csupán.
20/21 anonim válasza:
Határozottságot és elérhetetlenseget kell sugározni szerintem azt kell elérni hogy ő akarj mint a wall st. farkasa c. film utolsó jelenetében a tollla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!