Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan kell lebeszélni valakit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell lebeszélni valakit a párjáról! Taktikták?

Figyelt kérdés
Tudom nem erkölcsös, de itt a taktikákról vagyok kíváncsi. Chatelgetek egy lánnyal és próbálom vele megértetni, hogy a párja nem hozzá való... :)

2022. márc. 21. 11:39
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Ha valaki szereti a párját és biztosnak érzi a párkapcsolatot akkor nem fog elbizonytalanodni.
2022. márc. 21. 11:42
 2/21 A kérdező kommentje:
Ugyan már! Olyan nincs, aki 100%-ban biztos, mindig akad 1%, amibe bele lehet kapaszkodni, fel lehet nagyítani, s azt mondani: ez a fontos. Olyan ez mint a marketing. Van egy haverom, vagy 8 kapcsolatot szedett szét. Mindegyiket néhány dugásért. Már senki nem haverkodik vele, többször meg akarták verni. De ő állandóan mások csajával lóg továbbra is.
2022. márc. 21. 11:48
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
hát akkor ha ott van ez a nagyon "profi" haverod mért nem kérdezed meg tőle?
2022. márc. 21. 11:52
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Balf...!
2022. márc. 21. 11:53
 5/21 anonim ***** válasza:
89%
Miért avatkozol bele más kapcsolatába? Szánalmas ha ez okoz örömet számodra.
2022. márc. 21. 11:56
 6/21 A kérdező kommentje:
A haverom példakép, padavaként kezel, de a tanítása emelt szintjeit hétpecsétes titokként kezeli. Még nem tart méltónak az előreléptetésnek. De én türelmetlen tanítványként várom a tippeket. Esetleg, aki károsultként vagy célszemélyként volt hasonló helyzetben az is mesélhetne.
2022. márc. 21. 12:07
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Teszem fel sikerülne. Szerinted később veled nem tenné meg ugyanezt? Akit 1x visznek azt másodjára is. Meg miért akarsz bele avatkozni más kapcsolatába? A karma erős dolog. Vissza kapod ha elveszed. Meg ez a legszánalmasabb női dolog amikor egy kapcsolatban élő férfiért lohol egy nő, mint egy pincsi kutya. És ezt szintén nőként mondom.
2022. márc. 21. 12:08
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi na akkor férfi vagy. Az még szànalmasabb dolog. Keress egy szingli csajt
2022. márc. 21. 12:10
 9/21 A kérdező kommentje:
Ne hülyeskedj, én csak egy szexet akarok. Azt repülök a következőre. Csajokat feltudok szedni. De ezt a vadászatot éppen ez apró nehezítés teszi nemessé.... :) mond neked valamit az, hogy felszarvazás? Valaki erre izgul. Nos, én a trofeákat gyűjtöm.
2022. márc. 21. 12:11
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Istenem, mennyire szánalmas vagy. Mondjuk valószínűleg kamu a kérdés, mert aki valóban ért ehhez, az nem a Gyakorin fog tanácsokat kérni. Bárhogy nézem, elég nagy senki vagy.
2022. márc. 21. 12:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!