Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz szexkapcsolatra vevő lányt találni a korombeliek közül?
Igazából majdnem, hogy mindegy, hogy nézel ki, ha az egyetlen dolog amit akarsz a csajtól azért nehéz, mert kevesen vannak szerencsére ennyire elkeseredve xd
Most szerinted hogy esik nekünk, hogy tárgyként nézel ránk? Nem két lábon járó punci vagyok, a személyiségemet nem tudom és nem is akarom otthonhagyni, és nem azért mert nekem nem esik jól a szex. De ha csak ilyen degragadlt f@szok vannak akkor thx de van elég más dolog, el tudom foglalni magamat
Nekem egy szar kapcsolat után 21 évesen nyílt ki a szemem, hogy nekem sokáig nem kell új kapcsolat.
Aztán lett szexkapcsolatom és nagyon jó volt, korrekt volt a partnerem. Azóta már más van, 24 vagyok, de még mindig tökéletesen elégedett vagyok ezzel a felállással.
Ehhez persze olyan férfi kell, aki azért megbízható, korrekt, ki tud elégíteni és nem csak a saját farka a fontos, normálisan képes kommunikálni, meg tudjuk beszélni a feltételeinket egymás felé, nem akar az elején sem átverni és később sem.
Akkor azt úgy hívják, hogy barátság extrákkal, az teljes más nekem, az jöhet :D Nem az a lényeg, hogy napi 5x elmondja, hogy szeret vagy ilyesmi, hanem hogy bírjuk egymást, beszéljünk is ne csak annyit, hogy jössz este 6ra? xd
(1es voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!