Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek olyan fiatal, szexi párok, akik belemennének, hogy más előtt szexeljenek? Onlyfanson is is sok pár meg meri mutatni magát, akkor elképzelhető, hogy ha szimpatikus nekik az illető, akkor élőben is találni olyanokat, akik megtennék ?
Figyelt kérdés
2022. márc. 20. 07:55
11/14 Chac Xib Chaac válasza:
Cuckold-nak hívják és elég sokan hódolnak ennek a fétisnek. Ha rékeresel a neten akkor nagyjából képbe kerülsz.
Swinger vonalon ha keresgélsz, akkor is találhatsz ilyesmire nyitott párokat
12/14 anonim válasza:
#11-es ebben nem vagy jól informált.
A “Cuckold” az nem a kérdező által leírt dolog.
Hanem egyszerűen fogalmazva az azt jelenti, hogy a férfi végignézi, ahogy a feleségét szexuálisan kielégíti egy másik férfi.
13/14 A kérdező kommentje:
12, igen, én is éppen ezt akartam írni.. Itt nem a páros férfi lenne a “kívülálló”, hanem a harmadik személy.
2022. márc. 22. 14:09
14/14 Chac Xib Chaac válasza:
Az más, úgy értelmeztem, hogy Te is be akarsz szállni a játékba "tevőlegesen" is.
Így inkább fórumokon nézz szét, vannak kukkolós helyek pl. ahová direkt azért mennek párok, hogy meglessék őket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!