Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A szép, vonzó nők hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szép, vonzó nők hogyan hidalják át a szexuális vágyaikat, ha hosszú ideig nem találtak párt tartós kapcsolatra?

Figyelt kérdés

Vannak olyan nők, akik nagyon jól néznek ki és egész biztosan rengeteg férfi próbálkozik náluk, köztük biztosan vannak jó pasik is. Tehát nem azért maradnak egyedül, mert ne kellenének jobbféle férfiaknak, könnyen találnának partnert szexre, de még komolyabb kapcsolatra is.

Szép nőről van szó, van rá kereslet, mégis hosszabb ideig egyedülálló (hivatalosan), itt legalább 1-2 évről beszélek, de lehet ritka esetben akár több is, amíg rá nem talál a megfelelő komoly kapcsolatra.

Ezeknek a nőknek biztosan vannak szexuális igényeik de nem tudják a párjukkal egy komoly tartós kapcsolatban megélni, mert nincs kapcsolatuk. Aki így van, hogyan elégíti ki a szexuális vágyait?

2022. márc. 19. 16:47
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
85%

#20:

Ez így van. A szép embereknek - fáj kimondani, de - az önbecsülésük is magasabban van helyenként. Egy valóban jó természetű, szép nő azt is megkapja kapcsolatra, akinek eredetileg nem az a szándéka vele, míg egy kevésbé szépnek kevesebb önbecsüléssel egy szánalomdugás is elég.

2022. márc. 20. 11:12
 22/25 anonim ***** válasza:

#20 hát nem tudom. Azért itt elég sok az általánosítás. Szerintem valamilyen szinten mindenki próbálja a vlilágot és a másik nemet okolni a szerencsétlenségéért. Ha valaki csúnya akkor arra fogja, hogy a pasik csak a szép nőkre mennek, tökmindegy milyen a személyiséged. Ha valaki szép nő de félős, nem mer kezdeményezni beszélgetést, az szereti arra fogni, hogy a pasik csak a könnyen megkapható nőkre mennek. Igazából egyik sem igaz. A személyiség ezerszer meg tud szépíteni vagy le tud rondítani. Egyébként szerintem abszolút normális dolog, hogy a férfiak azokra a nőkre figyelnek fel elsősorban akik nyitottnak látszanak beszélgetésre. A nők se a szótlanul sarokban álló férfira vágyakoznak, hanem arra aki mer megszólítani, vicces, jófej. A férfiaknak miért ne kéne ugyanilyen nőre vágyniuk? Szerintem intelligens férfi mindenképp jófej csajjal akar összejönni, nem csak széppel.

Amúgy a szépség tényleg relatív, rengeteg csajért láttam már rajongani pasikat akik teljesen átlagosan néztek ki. Az insta csajokat meg sokan nem tartják szépnek. Legyen önbizalmad, teljesen mindegy hogy nézel ki és tetszeni fogsz a pasiknak. nem az összesnek, de elégnek.

2022. márc. 20. 14:23
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

22: igazad van! A személyiség döntő. Persze az sem mindegy, hogy 16 évesekről, vagy 28 évesekről beszélünk..

De én pl. most 35 évesen értem el azt, hogy tisztában legyek az értékeimmel, és bár eddig is olyan barátnőim voltak, akikre sokan vágytak, de szám szerint csak 3 volt összesen. Most pedig, bár sem fiatalabb, sem jobb képű nem lettem, csak szép, arányosan izmos, + a helyem is megtaláltam a világban, nagyon sok érdeklődést kapok a nőktől..

2022. márc. 20. 15:04
 24/25 anonim ***** válasza:
8%

9#

Nincs barátság és extrák. Ez vagy barátság vagy kapcsolat. Lefeküdtél valaha a barátoddal? Ha igen, akkor már nem vagy „igazi” barát.

2022. márc. 20. 19:23
 25/25 anonim ***** válasza:
0%
Amiert hivatalosan a facebook-on egyedulallo, azert lehet nem hivatalosan egy pasinak a szeretoje... Ha a pasi is szingli lesz, onnantol lesz majd kapcsolatban.....
2022. márc. 21. 10:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!