Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A szép, vonzó nők hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szép, vonzó nők hogyan hidalják át a szexuális vágyaikat, ha hosszú ideig nem találtak párt tartós kapcsolatra?

Figyelt kérdés

Vannak olyan nők, akik nagyon jól néznek ki és egész biztosan rengeteg férfi próbálkozik náluk, köztük biztosan vannak jó pasik is. Tehát nem azért maradnak egyedül, mert ne kellenének jobbféle férfiaknak, könnyen találnának partnert szexre, de még komolyabb kapcsolatra is.

Szép nőről van szó, van rá kereslet, mégis hosszabb ideig egyedülálló (hivatalosan), itt legalább 1-2 évről beszélek, de lehet ritka esetben akár több is, amíg rá nem talál a megfelelő komoly kapcsolatra.

Ezeknek a nőknek biztosan vannak szexuális igényeik de nem tudják a párjukkal egy komoly tartós kapcsolatban megélni, mert nincs kapcsolatuk. Aki így van, hogyan elégíti ki a szexuális vágyait?

2022. márc. 19. 16:47
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
69%
Pont úgy mint a csúnya nők.
2022. márc. 19. 17:36
 12/25 A kérdező kommentje:
Nem igaz, mert a csúnya nőkre nincs kereslet szexkapcsolatra, de egy szép fiatal nő bármikor szexhez juthat jó külsejű pasikkal.
2022. márc. 19. 17:48
 13/25 anonim ***** válasza:
87%
Nem mindenkinek akkora ám a libidója. Az, hogy egy nő csinos, nem jelenti azt, hogy automatikusan nimfomán és/vagy egy k*rva is, akinek minden héten másik kan kell az ágyába.
2022. márc. 19. 18:13
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Ez sok mindentől függ. Sok nőnek van szexkapcsolata vagy egyéjszakásai, olyan is van akinek rövid kapcsolatai vannak, olyan is aki csak masztizik, olyan is aki még azt se mondjuk vallási okokból.

Az hogy valaki szép nem azt jelenti, hogy tudja is magáról, hogy szép. Nekem vannak barátnőim akik szerintem nagyon szépek de huszonévesen még sosem volt pasijuk. Most nyilván nem tudok minden részletet a szexuális életükről, de szerintem ha szexelnének bárkivel arról tudnék, meg amúgy is nagyon sok a prűd lány. Olyat is ismerek aki vallásos okokból nem masztizik és ezt tudom is róla. Amúgy sok csúnya lánynak is van szexkapcsolata csak nem jó pasival, hanem csúnya-átlagos pasival. A szexkapcsolat nem a szépek privilégiuma, csak nekik könnyebb szerezni, de ha tudnád mennyi átlagos vagy csúnya embernek van szexkapcsolata. Viszont sok nő erkölcsi okokból nem akar.

"Nem igaz, mert a csúnya nőkre nincs kereslet szexkapcsolatra, de egy szép fiatal nő bármikor szexhez juthat jó külsejű pasikkal." Akkor most döntsétek már el, hogy jut-e minden csúnya nőnek jópali vagy nem?

Amúgy komolyan érdekel, hogy miért érdekel ez téged :D

2022. márc. 19. 18:19
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nincs és nem is akarok tartósat jelenleg és ronda sem vagyok (legalábbis mások szerint a jó nő kategóriába tartozok). Szerintem amúgy ugyanúgy megy, mint egy átlagos/csúnya nőnél. Volt már, hogy csak önkielégítés, voltak rövidebb szexkapcsolatok és volt alkalmizás is, amihez épp az adott helyzetben kedvem volt. De én -bár lehet naivan- úgy gondolom, hogy mindenkinél így van, hogy ha nagyon akar talál az igényeinek megfelelő nőt/pasit, ha más nem szexre, rövid időn belül.
2022. márc. 19. 19:24
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

"Egy szép nőt mindig kefélget valaki titokban."

Ez nagyon de nagyon nem igaz. Sok szép nővel fordult már elő, hogy nem kefélgette éppen senki. Ez a komment jól mutatja, hogy a gyakoris inceláradat mekkora hülyeségeket tud összehordani.

2022. márc. 19. 20:26
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Tudod, kérdező, 1) vannak fa3,14nák. Nem is kevesen és ez nem a külsőtől függ. 2) Meg ha szép valaki, az nem jelenti azt h ribizli is egyben és bárkivel bármikor összefekszik vagy masztizik egész nap.
2022. márc. 19. 20:32
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

A nok maskepp vannak am bedrotozva :)

Egyreszt a kulso adottsagok es a libido kozott abszolut semmi osszefugges sincs, masreszt azert mi viszonylag jol elvagyunk sex nelkul hosszabb tavon is. Sajat tapasztalatbol, az elso par honap nehez, akkor van rendszeres maszti, hasonlok, de aztan valahogy elmarad a dolog, max neha elkapj a hev egy kis masztira, (pl beindit valami film vagy sorozat es akkor johet egy kis kezimunka) de ritkan, havonta max egyszer egyszer-ketszer.

2022. márc. 19. 20:52
 19/25 anonim ***** válasza:
80%
Én még nem hallottam olyan csajról, aki évekig van szexpartner nélkül. Én pasiként most épp így voltam önhibámon kívül.. lennének jelentkezők, de sajnos nem igazán tetszenek, és nincs meg a meghódítás romantikája..
2022. márc. 20. 01:31
 20/25 anonim ***** válasza:
57%

Ahogy megfigyelem a környezetemet, pont hogy a randább nőknek vannak inkább alkalmi kalandjai is, nem a szebbeknek (ha egyben okosabbak is).

Az az igazság, hogy a ronda nők tudják, hogy rondák és kevesebb az esélyük, szóval ők maguk kezdeményezők, konkrétan rámenősek a férfiaknál...

Míg a szépek vagy szebbek, nem lotyósodnak odáig, hogy kellessék magukat, csak pusztán csendben nyíltak lennének kapcsolatra.

És a mai férfiak meg a nőktől várják már az udvarlást is, szóval a szép nőhöz hozzá sem szólnak, csak álmodoznak róla, miközben bedöngetnek a ronda nők és nyíltan felszedik őket, azok meg beletörődnek akár rövidebb, de akár hosszabb időre is...

Ja, ráadásul aki nem rámenős nő, még ráadásul normális, hosszú távú kapcsolatot keres, nem alkalmi kalandokat. Utóbbira megfelel a kiskacsó.

2022. márc. 20. 07:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!