Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak miért kell párkapcsolat ha mindig más nőket néznek az utcán, a neten vagy bárhol? Ha mindig mást kívánnak meg másra verik,akkor miért van szükségük párkapcsolatra? Miért nem mennek dugni mindig mást, azt kész?
Mert kell nekik egy háztartásvezető otthonra, valóban kell a fix lyuk, sőt a legtöbb pasi jobban akar gyereket mint a nők, mert úgy érzik muszáj szaporodniuk. Sőt nagyon félnek a maganytol is…
Nyilván minden pasi 10/10es nővel szeretne lenni, de erre nagyon kevésnek van esélye plusz az ilyen nők a női nem 1 százaléka, nyilván a többit is elveszi valaki es gyereket csinál neki… ezért vagyunk mar 8 milliárdan
#18 legalább humoros, de te kérdező silány vagy!
Talán azért írok így mert a férjem nem beéri csak velem. Mocskolodhatsz. Csak a kis pitiáner életed vetíted ide ki.
Hogy valaki nem frusztrált, tisztában van a párja és saját értékeivel számodra elképzelhetetlen, az már túl tolja magát. És hogy ki a ló, meg a szamár?
Nem megyünk egymás idegeire -pont mert jól érezzük magunk a bőrünkben- ilyen dolgokkal amit összehordtál. Én is meg tudom állapítani egy pasiról, hogy sármos, jó kiállású e, jó e a segge.
A párom miért ne tehetné ugyan ezt?
Ha meg már minősítettél.
Én nem vívok szellemi párbajt fegyvertelennel.😒
1 egy párkapcsolat nem csak a szexről szól, hanem egy csomó minden másról is. nem fogom otthagyni életem társát csak azért, mert időnként késztetésem van másféle ingerre
2 az, hogy időnként kívánom a másfélét, nem jelenti azt, hogy a páromat már nem kívánom
#24-ben az utólsó mondatra felhívnám a figyelmed!
Remélem családod nő tagjaival is ilyen fenkölt a stilusod!
Na csá!
Ez evolúciós ösztönből adódik. Régebben az ősemberek nem állapodtak meg egy asszonynál. Ha ez történt volna, bajok lettek volna a fennmaradással. Szaporodni kellett. Nem egy nővel, hanem többel.
A nőnek pedig az volt a dolga, hogy életben tartsa a gyerekeit.
Ez ma is így lenne, mert ez van belénk kódolva, több ezer év után is.
Ezt nem lehet megváltoztatni, kiölni senkiből... Én alapvetően monogám típusú nő vagyok, de azt beismerem hogy a monogámia a legtöbb házasság tönkretevője. Ugyan a nők is gyakran félrelépnek, úgy gondolom elsődlegesen az nem a szex miatt törtenik, úgy mint a férfiak esetében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!