Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prosti ismerőseim attól tartanak, hogy a most érkezett és híresen csinos ukrán és kárpátaljai magyar lányok lenyomják majd az árakat. Lehet alapja az aggodalmuknak?
Megjegyzem, én nagyon rossz ízűnek tartom ezt a felvetést, de ők azt mondják, hogy már meg is jelentek az új piacralépők.
Remelem h senki nem kényszerül olyasmire amit nem akar csinalni
#1:
A hülye embert le lehet húzni. Vagy elköltheted hasznosabb dologra is azt a pénzt.
Marketing lecke - 1. oldal
6:
Ez egy örök vita, hogy az a hülye, aki prostizik, vagy az, aki csak azért hagy ki egy neki tetsző nőt, mert az kér az együttlétért némi pénzt.
Mind a kettő mellett lehet érvelni.
Na, én Zala megyéből írok. Pár száz menekülő itt is el lett szállásolva, szerencsére egész sok a nő közöttük. Néhányan már felkerültek a vidéki lányokra is. Hála Istennek elég olcsók, féláron adják magukat.
A magyar prostiknak felkopik az álluk és a magyar striciknek is, mert ezeket a csajokat gorillák védelmezik. Azt mondta a csaj, akivel voltam, hogy amint megnyílt a határ, már hozták is őket a fiuk. Itt dupla bérért dolgoznak, odahaza meg féláron kellett volna katonákat szopogatniuk, szóval, őrüljünk, amíg ezek a csajok itt vannak, mert a háború végével tovább mennek nyugatabbra. Persze a mi lányaink szebbek, de végül is ők is magyarok.
Közgazdász barátom szerint a hazai lányok is vagy felére engedik az áraikat vagy Ausztriába járnak át dolgozni. Ez van, ha háború a szexipart is elérte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!