Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan kicsi pénisz méret amit nem lehet le mélytorkozni, mert túl kicsi hozzá? Kb. hol kezdődhet az ilyen?
#1.
Szerintem azért nem olyan bonyolult a kérdésem.
Arra vagyok kiváncsi, hogy van e olyan kicsi, amit már pont hogy abból kifolyólag nem lehet mélytorokra venni, mert túl kicsi ehhez… Nem tudom, hogy hogyan fogalmazhatnám meg ennél is érthetőbben.
De hogyan, ha nem ér le mélyre? Látom figyelsz! :)
Persze, hogy van ilyen…
De a nő méreteitől is függ.
Egy 151 centis nőnek valszeg kisebb a feje, így a szájürege is és rövidebb a torka mint mondjuk egy 184 centis nőnek (bár nem törvényszerű)… Így valamivel kisebbet is torokra tudhat akár venni.
A mikropénisz az 7 cm mereven vagy kisebb. Ilyet például szerintem nem torokra venni… De talán még egy 10 centiset sem. Szerintem 11-12 cm kell ehhez minimum, de nem mértem le, csak tipp.
Az enyém 12 centis hosszú és 4,5 vastag.
Az utolsó 3-4 centi ami kinn van a nők szájából akik nem tudnak lenyomni a torkukon. Vagyis egy atlag száj ilyan 7-8-9 centi mély. Az ezeknél kisebb ami nem ér le.
Az átlag alatti.
Az 5-ös jókat írt. Lehet ezért is érdemesebb alacsonyabb nőt választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!