Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan hölgy/lány aki kimondottan élvezi, ha mély-torkozhat?
Figyelt kérdés
Miért élvezed és mekkora pénisz a legjobb erre szerinted?2021. márc. 4. 20:58
2/18 anonim válasza:
Én nagyon tudom élvezni, mert nagyon beiindít, főleg amikor ő nyomja le a torkomon.
Az én barátomnak 17 cm, de szerintem ez tökéletes, mert nem hiszem, hogy ennél nagyobbal sikerülne a mutatvány fulldoklás nélkül, nekem legalábbis
3/18 anonim válasza:
Ugyanazt írnám mint a #2, csak az én páromnak 15cm és az pont kényelmes méret is ilyesmire;)
4/18 anonim válasza:
Teljesen ugyanaz mint a 2.
És nem értem miért van szegény lepontozva
5/18 anonim válasza:
14-15cm nem okoz gondot szoval ez
6/18 anonim válasza:
14-17 cm, a 14 cm azért is jó, mert hanyatt fekve, kissé lelógatva fejem, meg tudta dugni a szám, izgató volt, régóta ki szerettem volna próbálni. 15-17 cm, szeretem levenni mélyre, nagyon izgató és hamar élvezett is. 18 cm is ment és volt egy 20 cm, aminél jó volt, én tudtam irányítani meddig tartom lent. És a vastagság sem mindegy. Eddig 4-4,5-5 cm voltak.
Számomra izgató a farokkal való játék, kényeztetés, felizgat és tetszik a reakció is.
7/18 anonim válasza:
én mindennap lecumizom a pasim farkát soxor mélytorkozok is . én nem élvezem de csinálom neki mert igényli.
9/18 anonim válasza:
Kisebb mérettel élvezem, naggyal inkább fuldokló.
10/18 anonim válasza:
19cm-ig élvezem a mélytorkozást:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!